Georgy Zhukov Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 967 Çözümler 1 Yer İzmir 16 Ağustos 2024 #1 Selamlar, The Last of Us 2 almak istiyorum ama pahalı olduğu için offline oynanabilen PSN hesapları gördüm. Eğer alırsam ban yeme ihtimalim var mı?
Selamlar, The Last of Us 2 almak istiyorum ama pahalı olduğu için offline oynanabilen PSN hesapları gördüm. Eğer alırsam ban yeme ihtimalim var mı?
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.920 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 Maksimum kullandığınız hesap banlanır, o da sorun olmaz. Garanti veren satıcılardan almayı deneyebilirsiniz. Ana hesabınıza bir şey olmaz.
Maksimum kullandığınız hesap banlanır, o da sorun olmaz. Garanti veren satıcılardan almayı deneyebilirsiniz. Ana hesabınıza bir şey olmaz.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.324 Çözümler 6 Yer Ankara 16 Ağustos 2024 #3 Evet yasak fakat kim nereden aldığınızı ispatlayacak . Siteler üzerinden al sat yapabilirsiniz.