CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar şimdi ben arkadaşımın PSN hesabını kendi cihazıma ekledim. Benim PSN hesabım onun cihazında kullanıcı olarak kaydedilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2021
Arkadaşlar şimdi ben arkadaşımın PSN hesabını kendi cihazıma ekledim. Benim PSN hesabım onun cihazında kullanıcı olarak kaydedilir mi?
Uskudarli34 Hectopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 480 Yer Ankara 28 Ocak 2021 #2 CQBRAREİS dedi: Arkadaşlar şimdi ben arkadaşımın PSN hesabını kendi cihazıma ekledim. Benim PSN hesabım onun cihazında kullanıcı olarak kaydedilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır eklenmez
CQBRAREİS dedi: Arkadaşlar şimdi ben arkadaşımın PSN hesabını kendi cihazıma ekledim. Benim PSN hesabım onun cihazında kullanıcı olarak kaydedilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır eklenmez
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #3 Uskudarli34 dedi: Hayır eklenmez Genişletmek için tıkla... Sağolun konu kilitlenebilir.