ihdmrl Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #1 Merhabalar, PSN hesabımı satmak istiyorum, ne kadara satmalıyım fikri olan var mı? Dosya Ekleri Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg 96,2 KB · Görüntüleme: 82
saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 16 Şubat 2021 #2 ihdmrl dedi: Merhabalar, PSN hesabımı satmak istiyorum, ne kadara satmalıyım fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Sony satmaya izin vermiyor.
ihdmrl dedi: Merhabalar, PSN hesabımı satmak istiyorum, ne kadara satmalıyım fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Sony satmaya izin vermiyor.
ihdmrl Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #3 saudae dedi: Sony satmaya izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani, kullanmayacağım o kadar para verdim boşa mı duracakmış. Yani örneğin sana sattım diyelim, şifreni mailini kullanıcı adını falan değiştiremiyor musun?
saudae dedi: Sony satmaya izin vermiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani, kullanmayacağım o kadar para verdim boşa mı duracakmış. Yani örneğin sana sattım diyelim, şifreni mailini kullanıcı adını falan değiştiremiyor musun?
Geralt Icepoty Kilopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 519 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #4 Sattığın anlaşılırsa cihazına veya hesaba ban atıyorlar.