PSN hesap satın almak sıkıntı olur mu?

pixelard

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni PS5 aldım oyunlar pahalı olduğu için PSN hesap satın almayı düşünüyorum. Bazı oyunlar için oynayıp bitirip sileceğim. Bu hesaplardan alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Ban vs gibi bir durum olur mu? Alırken faturasını istemeli miyim?

Alabilirsin, ama bu durumda sen, karşındaki kişiye güvenip para atıyorsun, o da sana hesap bilgilerini atıyor ve şifreyi değiştirmemeyi taahhüt ediyor.

Bu iş, Donanım Haber'de dönüyor, orası aktif daha çok.

Benim hem PS4, hem PS5'im var iken yaptığım şey, önce ben oyunu veya aboneliği alırım, onun hakkını satarım.

Mesela PS Plus Extra 1 TL diyelim. Ben 1 TL'yi veriyorum, sonra Donanım Haber'de sayfaya yazıp diğer kullanıcılardan 30 kuruş aldıktan sonra onlara hesap bilgisini atıyorum.

Mesela Plus Deluxe olmuş 2700. Burada payına 1100 lira düşüyor. 1100 lira tanımadığın bir adama göndermek pek mantıklı değil. Ben alır, satarım. Sana da bunu tavsiye ederim. Bu şekilde dolandırılmazsın.

Alabilirsin, ama bu durumda sen, karşındaki kişiye güvenip para atıyorsun, o da sana hesap bilgilerini atıyor ve şifreyi değiştirmemeyi taahhüt ediyor.

Bu iş, donanım Haber'de dönüyor, orası aktif daha çok.

Benim hem PS4, hem PS5'im var iken yaptığım şey, önce ben oyunu veya aboneliği alırım, onun hakkını satarım.

Mesela PS Plus extra 1 TL diyelim. Ben 1 TL'yi veriyorum, sonra donanım Haber'de sayfaya yazıp diğer kullanıcılardan 30 kuruş aldıktan sonra onlara hesap bilgisini atıyorum.

Mesela Plus Deluxe olmuş 2700. burada payına 1100 lira düşüyor. 1100 lira tanımadığın bir adama göndermek pek mantıklı değil. Ben alır, satarım. Sana da bunu tavsiye ederim. Bu şekilde dolandırılmazsın.

Hocam gamesatis.com gibi sitelerde var mesela ortak almaktan bahsetmiyorum.

Hesap almak çok mantıklı işler olmuyor siz alsanız bile bir süre sonra hesabın ilk sahibi sizden geri alabilir şu soruyu sorabilirsiniz şikayet edebilir miyim diye PSN vb. hesapları alınması satılması önerilmiyor şirketler tarafından.

Hesap almak çok mantıklı işler olmuyor siz alsanız bile bir süre sonra hesabın ilk sahibi sizden geri alabilir şu soruyu sorabilirsiniz şikayet edebilir miyim diye PSN vb. hesapları alınması satılması önerilmiyor şirketler tarafından.
Bu yüzden benim dediğim mantık daha güvenli. Sen al, haklarını sat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı