Sarifu Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #1 PSN hesabı açamayan ülkelerde Japonya var. Sony zaten Japonya'nın? Anlayamadım bunu. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2024
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #2 Japonya PSN hesabı açabiliyor zaten.
Sarifu Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #3 deniz.10 dedi: Japonya PSN hesabı açabiliyor zaten. Genişletmek için tıkla... İşte açamayan ülkelerde japonya var.
deniz.10 dedi: Japonya PSN hesabı açabiliyor zaten. Genişletmek için tıkla... İşte açamayan ülkelerde japonya var.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #4 Sarifu dedi: İşte açamayan ülkelerde japonya var. Genişletmek için tıkla... İşte Japonya açabiliyor diyorum ben de.
Sarifu dedi: İşte açamayan ülkelerde japonya var. Genişletmek için tıkla... İşte Japonya açabiliyor diyorum ben de.
Sarifu Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #5 deniz.10 dedi: İşte Japonya açabiliyor diyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Reis Anlamadın Galiba bi liste var psn hesabı AÇAMAYAN ülkeler japonya da içinde.
deniz.10 dedi: İşte Japonya açabiliyor diyorum ben de. Genişletmek için tıkla... Reis Anlamadın Galiba bi liste var psn hesabı AÇAMAYAN ülkeler japonya da içinde.
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #6 Sarifu dedi: Reis Anlamadın Galiba bi liste var psn hesabı AÇAMAYAN ülkeler japonya da içinde. Genişletmek için tıkla... Liste yanlış demek ki. Çünkü Japonya PSN hesabı açabiliyor. Hatta PSN hesabının ülkesini Japonya yapıp daha ucuza oyun alanlar da var.
Sarifu dedi: Reis Anlamadın Galiba bi liste var psn hesabı AÇAMAYAN ülkeler japonya da içinde. Genişletmek için tıkla... Liste yanlış demek ki. Çünkü Japonya PSN hesabı açabiliyor. Hatta PSN hesabının ülkesini Japonya yapıp daha ucuza oyun alanlar da var.
aragonnnn02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.258 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #7 Japonya açabiliyor. ikemenzi var ünlü, Japonya'dan bir PSN hesabı.
mehmetxs4 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer İstanbul 17 Mayıs 2024 #8 Sarifu dedi: PSN hesabı açamayan ülkelerde Japonya var. Sony zaten Japonya'nın? Anlayamadım bunu. Genişletmek için tıkla... Konsol adamların zaten nasıl açamıyormuş.
Sarifu dedi: PSN hesabı açamayan ülkelerde Japonya var. Sony zaten Japonya'nın? Anlayamadım bunu. Genişletmek için tıkla... Konsol adamların zaten nasıl açamıyormuş.