PSN istek listesi önerisi

Carl_Castle

Hectopat
Selamlar arkadaşlar,
Fiyati guncellenmediginden hala makul kalmis birkaç tane oyun belirledim. Bunlarin cogu Sony oyunlari ve indirimde yaklasik 300 TL"ye geliyorlar.
İki yıl kadardır PlayStation kullandigimdan Sony'nin PS Plus aylik oyunlar politakasi konusunda cok tecrubeli degilim. Elinde sonunda bu oyunlari Essential ile dagitacaksa simdi ucret odeyip satin almak istemem. Sizce hazir fiyatlari makulken alinmali mi, yoksa aylik oyunlarda dagitilmasi mi beklenmeli? Kesin Essential ile verilir diyebileceginiz oyunlar istek listemde mevcut mu? Yanitlariniz icin simdiden teşekkür ederim.

Screenshot_20241108-103130_PS App.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk indirimde oynamak istediklerini al pişman olmazsın.

Spider-Man oyunlarını oynamadıysan indirime girince bu paketi de al.

1731090833889.png

İkinci oyununda Deluxe sürümü daha zam yemedi. İndirimde bakabilirsin.

1731090898588.png

RDR2 Ultimate Edition indirimlerde hep 200TL oluyor o da eklenebilir.

Son düzenleme:
Horizon forbiden West'in PS4 sürümünü alınca PS5 yükseltmesi bedava oluyor, daha ucuza alabiliyorsun böylece.
Asıl listeyi 23 veya 24 Kasım'da yapalım. Uyanıklar hepsine zammı basmış😄

Şu sıralar oynayacak oyun bulamıyorsan PS+ kütüphanesindeki Uncharted nathen drake Collection'u öneririm.

Astro bot indirime girmezse Hindistan PSN açıp alacağım artık TR storu bıktırdı vallahi.

Daha uyguna geliyorsa bende baska bolge hesabi acayim, yeni oyunlara elimizi suremez olduk.

Soyle bir hesap satiyorlar, icindeki oyunlari dusunce bayagi avantajli gibi. Ama daha once sahistan hesap alisverisim olsa magazadan hesap alisverisim olmadi.

Hesap alıp satmayı doğru bulmıyorum ban riskinden dolayı.
VPN ile PC'den PSN Hindistan hesabı açıp. Amazon Hindistan'dan da PSN para kodu satın alıp alışveriş yapıyorlar.
Fiyatlar TR'ye göre uygun ama şu an değecek seviyede mi bilemiyorum. Mesela Astro bot 1600TL şu an Hindistan da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı