sandivic Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #1 PSN kardeşliği ile oyunları almak istiyorum lakin herhangi bir tanıdığım yok. Bu sistemi başka türlü kullanmamın bir yolu var mı?
PSN kardeşliği ile oyunları almak istiyorum lakin herhangi bir tanıdığım yok. Bu sistemi başka türlü kullanmamın bir yolu var mı?
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 20 Aralık 2020 #2 Benim bildiğim kadarıyla yok ben arkadaşımla yapıyordum.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 20 Aralık 2020 #3 sandivic dedi: PSN kardeşliği ile oyunları almak istiyorum lakin herhangi bir tanıdığım yok. Bu sistemi başka türlü kullanmamın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... İnternette tanışma siteleri vardır illaki. Ya da buraya konu aç PSN kardeşi arıyorum diye.
sandivic dedi: PSN kardeşliği ile oyunları almak istiyorum lakin herhangi bir tanıdığım yok. Bu sistemi başka türlü kullanmamın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... İnternette tanışma siteleri vardır illaki. Ya da buraya konu aç PSN kardeşi arıyorum diye.