Delandric Hectopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 21 5 Temmuz 2022 #1 Yeni Plus sisteminde deneyen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2022
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #2 Oluyor hocam, bizzat denedim. Artı 0 Eksi Çözüm
M monsterist Kilopat Katılım 23 Eylül 2018 Mesajlar 22 8 Şubat 2024 #3 y4vuzz dedi: Oluyor hocam, bizzat denedim. Genişletmek için tıkla... hocam ilk defa konsol alıyorum arkadaşta ben de ps5 alıyoruz bu plus kardeşliğini nasıl yapacağımızı en basit şekliyle anlatabilir misin Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Oluyor hocam, bizzat denedim. Genişletmek için tıkla... hocam ilk defa konsol alıyorum arkadaşta ben de ps5 alıyoruz bu plus kardeşliğini nasıl yapacağımızı en basit şekliyle anlatabilir misin
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #4 monsterist dedi: hocam ilk defa konsol alıyorum arkadaşta ben de ps5 alıyoruz bu plus kardeşliğini nasıl yapacağımızı en basit şekliyle anlatabilir misin Genişletmek için tıkla... Bu soru için farklı bir konu açarsanız seve seve cevaplarım. Forum kuralları... Artı 0 Eksi
monsterist dedi: hocam ilk defa konsol alıyorum arkadaşta ben de ps5 alıyoruz bu plus kardeşliğini nasıl yapacağımızı en basit şekliyle anlatabilir misin Genişletmek için tıkla... Bu soru için farklı bir konu açarsanız seve seve cevaplarım. Forum kuralları...