PSN Plus İle İlgili

Berke Cem

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,kasa toplayacaktım ama PS4 almaya karar verdim ve 2 güne gelicek kargoyla fakat PSN plus denilen şeylemi sadece online oynarım yoksa illa para vermeme gerek yokmu? Yani aiçıkcası böyle ıvır şeylere para vermem ve konsolu online keyif için aldım.
Moderatörlere not:Buraya bakarken konuyu yanlış yere açmışım kusura bakmayın bu konuyu PS4/PS3 bölümüne taşırsanız sevinirim.

PS4'te Online oynamak için PSN+ almanız gerekiyor fakat PSN+ sadece online oynamayı sağlamıyor ayrıca her ay sana 2 adet oyun hediye ediyor ve PSN+ sahiplerine özel indirimler oluyor. Yani bir bakıma vereceğin parayı hak ediyor.

Ps Plus aboneliğini kesinlikle tavsiye ederim. PS4'te online oynamak için zorunlu ama eğer zorunlu olmasaydı bile ben yine de Plus üyelik alırdım. Çünkü her ay 2 oyun bedava veriliyor. Ps3'üme Plus üyelik sayesinde bedava aldığım oyunlardan bazıları;
-Battlefield 3
-Tomb Raider (en yeni olan)
-Uncharted 3
-Need for Speed Most Wanted
-Spec Ops the Line
-Devil May Cry
-Bioshock İnfinite
-Metro Last Light
-NBA 2K14
-Pes 2014
Dediğim gibi bu saydıklarım sadece bazıları.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı