C Can0p Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 166 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar benim bir PS4'um var. Arkadaşımla PS kardeşliği yapacaktık ama şifre soruyor. Şifreyi değiştirecektim, bu sefer de doğum tarihi sordu. Tarihi de unuttum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar benim bir PS4'um var. Arkadaşımla PS kardeşliği yapacaktık ama şifre soruyor. Şifreyi değiştirecektim, bu sefer de doğum tarihi sordu. Tarihi de unuttum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mayıs 2021 #2 Nasıl yani doğum tarihiniz kimlikte yazmıyor mu?
C Can0p Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 166 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #3 körbiginar dedi: Nasıl yani doğum tarihiniz kimlikte yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yazıyorda ben PSN de kayıt olurken doğum tarihini sallamıştım.
körbiginar dedi: Nasıl yani doğum tarihiniz kimlikte yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yazıyorda ben PSN de kayıt olurken doğum tarihini sallamıştım.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Mayıs 2021 #4 Can0p dedi: Yazıyorda ben PSN de kayıt olurken doğum tarihini sallamıştım. Genişletmek için tıkla... O zaman yapıcal bir şey yok destekle iletişime geçin ve bundan sonra gerçek yaşınızı girin.
Can0p dedi: Yazıyorda ben PSN de kayıt olurken doğum tarihini sallamıştım. Genişletmek için tıkla... O zaman yapıcal bir şey yok destekle iletişime geçin ve bundan sonra gerçek yaşınızı girin.
X Xinga Hectopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #5 Destekle nasıl iletişime geçiliyor?