Knox42 Decapat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün Papara kartım ile PSN Store da bir aylık PS Plus üyeliği almaya çalışırken "bir yanlışlık oldu" hatasını alıyorum. Hesaba para yükleyeyim öyle alayım dedim o şekilde de olmuyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2022
Merhaba arkadaşlar, bugün Papara kartım ile PSN Store da bir aylık PS Plus üyeliği almaya çalışırken "bir yanlışlık oldu" hatasını alıyorum. Hesaba para yükleyeyim öyle alayım dedim o şekilde de olmuyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.
hacimantvv Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 4 Haziran 2022 #2 Aynısı bende de oluyordu kod aldım mecbur. Çözümünü bende bulamadım. Artı 0 Eksi
KS KS Knox42 Decapat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #3 hacimantvv dedi: Aynısı bende de oluyordu kod aldım mecbur. Çözümünü bende bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka kaça aldın kodu bana şimdilik 1 aylık Plus lazım şu FIFA 22'yi aliyim yeter şimdilik. Artı 0 Eksi
hacimantvv dedi: Aynısı bende de oluyordu kod aldım mecbur. Çözümünü bende bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kanka kaça aldın kodu bana şimdilik 1 aylık Plus lazım şu FIFA 22'yi aliyim yeter şimdilik.
ArdaCaglayan3 Femtopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #4 Knox42 dedi: Kanka kaça aldın kodu bana şimdilik 1 aylık Plus lazım şu FIFA 22'yi aliyim yeter şimdilik. Genişletmek için tıkla... aynısı için bakıyorum bende zaten ondan sonra yeni üyelik sistemine geçiceğim hata verip duruyor sinir oldum ya Bulan yokmuuu. Son düzenleme: 4 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Knox42 dedi: Kanka kaça aldın kodu bana şimdilik 1 aylık Plus lazım şu FIFA 22'yi aliyim yeter şimdilik. Genişletmek için tıkla... aynısı için bakıyorum bende zaten ondan sonra yeni üyelik sistemine geçiceğim hata verip duruyor sinir oldum ya Bulan yokmuuu.
hacimantvv Hectopat Katılım 10 Ekim 2019 Mesajlar 608 Çözümler 2 7 Haziran 2022 #5 Knox42 dedi: Kanka kaça aldın kodu bana şimdilik 1 aylık Plus lazım şu FIFA 22'yi aliyim yeter şimdilik. Genişletmek için tıkla... Google a 1 aylık ps plus yazdım çıkanı aldim. 2020 de almıştım ama Artı 0 Eksi
Knox42 dedi: Kanka kaça aldın kodu bana şimdilik 1 aylık Plus lazım şu FIFA 22'yi aliyim yeter şimdilik. Genişletmek için tıkla... Google a 1 aylık ps plus yazdım çıkanı aldim. 2020 de almıştım ama