UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Merhaba. PlayStation Network'de Nickname'imi değiştirmek istiyorum fakat bazı yerlerde kupalarınız falan silinebilir falan yazıyor. Değiştirirsem ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Merhaba. PlayStation Network'de Nickname'imi değiştirmek istiyorum fakat bazı yerlerde kupalarınız falan silinebilir falan yazıyor. Değiştirirsem ne olur?
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #2 Değiştirmiş olursun Bildiğim kadarıyla kupalar falan gidince tekrar eski nick'e dönmen gerekiyordu. Düzelttiler mi bilmiyorum. Kumar yani. Senin tercihin
Değiştirmiş olursun Bildiğim kadarıyla kupalar falan gidince tekrar eski nick'e dönmen gerekiyordu. Düzelttiler mi bilmiyorum. Kumar yani. Senin tercihin
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #3 Vardem dedi: Değiştirmiş olursun Bildiğim kadarıyla kupalar falan gidince tekrar eski nick'e dönmen gerekiyordu. Düzelttiler mi bilmiyorum. Kumar yani. Senin tercihin Genişletmek için tıkla... Çok acil lazım. Ne olacağını bilmiyorum.
Vardem dedi: Değiştirmiş olursun Bildiğim kadarıyla kupalar falan gidince tekrar eski nick'e dönmen gerekiyordu. Düzelttiler mi bilmiyorum. Kumar yani. Senin tercihin Genişletmek için tıkla... Çok acil lazım. Ne olacağını bilmiyorum.