A Ahhah Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 241 Çözümler 2 16 Ocak 2024 #1 Biriyle İngilizce tartışıyordum ve ağır küfürler ettim, raporladığını söyledi. Banlanma riskim var mı? Voice Chat’de N-word’ü söyledim. Son düzenleme: 16 Ocak 2024
Biriyle İngilizce tartışıyordum ve ağır küfürler ettim, raporladığını söyledi. Banlanma riskim var mı? Voice Chat’de N-word’ü söyledim.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 Evet.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.790 Çözümler 24 16 Ocak 2024 #4 Ahhah dedi: Biriyle İngilizce tartışıyordum ve ağır küfürler ettim, raporladığını söyledi. Banlanma riskim var mı? Genişletmek için tıkla... Banlanırsın.
Ahhah dedi: Biriyle İngilizce tartışıyordum ve ağır küfürler ettim, raporladığını söyledi. Banlanma riskim var mı? Genişletmek için tıkla... Banlanırsın.
pwn Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 260 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ocak 2024 #5 PlayStation policy against hate speech on PlayStation Network Learn about the PlayStation® policy against hate speech and hateful conduct on PlayStation™ Network (PSN). www.playstation.com
PlayStation policy against hate speech on PlayStation Network Learn about the PlayStation® policy against hate speech and hateful conduct on PlayStation™ Network (PSN). www.playstation.com