Pso vs Rematch

kerim12121

Femtopat
Daha fazla  
Pso mu alayım Rematch mi alayım? Ben kararsız kaldım, ikisini de oynayanlar cevap verirse sevinirim. Para sıkıntım yok sadece oynayıs amaclı soruyorum. Ona gore cevap verirsiniz.

Pso mu alayım Rematch mi alayım? Ben kararsız kaldım, ikisini de oynayanlar cevap verirse sevinirim. Para sıkıntım yok sadece oynayıs amaclı soruyorum. Ona gore cevap verirsiniz.

Kanka Rematch bayağı grafiği falan gelişmiş bir oyun, arkadaşlarla oynarken eğlenebilirsin. Pso'nun çok oyuncu kitlesi yok ama daha eğlenceli bir oyun. Pso geçmişin yoksa ilk 100 saat bayağı zorbalanırsın sana değişik değişik çalım atarlar, Pso'ya alışmak için en az 150 saat vermen gerekiyor.

Rematch ona kıyasla daha basit bir oyun daha çabuk öğrenirsin.

Pso acemi oyunu değil, ama oyuna 1000 saatinizi vermek istiyorsanız en eğlenceli oyun haline gelir bir daha da çıkamazsınız oyundan.

Bu konuda Rematch Pso'ya göre çok uzun süreli bir oyun değil akşamları girip 1 maç atıp çıktığınız bir oyun olur Rematch.

Pso acemi oyunu değil, ama oyuna 1000 saatinizi vermek istiyorsanız en eğlenceli oyun haline gelir bir daha da çıkamazsınız oyundan.

Bu konuda Rematch Pso'ya göre çok uzun süreli bir oyun değil akşamları girip 1 maç atıp çıktığınız bir oyun olur Rematch.

O kadar zamanım yok reis malum okul var hafta sonları bakıyorum PC'ye.

Pro Soccer Online getirdiği güncelleme kötü olsa da oynanır. En güzel özelliği bence Voice Chat getirmeleriydi. Grafik konusunda biraz kötü yapmışlar ama yükseltirseniz güzel gözükür. Pro Soccer Online o kadar saat vermenize gerek yok. Arkadaşlar 100-150 cart curt demişler ama bu son gelen güncellemeyle 50 saat oynasanız bile adamları şaşırtırsınız.

Pro Soccer Online getirdiği güncelleme kötü olsa da oynanır. En güzel özelliği bence voice chat getirmeleriydi. Grafik konusunda biraz kötü yapmışlar ama yükseltirseniz güzel gözükür. Pro Soccer Online o kadar saat vermenize gerek yok. Arkadaşlar 100-150 cart curt demişler ama bu son gelen güncellemeyle 50 saat oynasanız bile adamları şaşırtırsınız.

Maalesef 50 saat ile öyle olmuyor. İlk 20 saat zaten cart curt oyun mekaniği modu falan derken geçiyor, çalım pixelini ayarlamak için o elinin oturması için minimum 120 saat. 50 saat ile kalecilik yapıp anca top tutarsınız. (3500 saatim var.)

Maalesef 50 saat ile öyle olmuyor. İlk 20 saat zaten cart curt oyun mekaniği modu falan derken geçiyor, çalım pixelini ayarlamak için o elinin oturması için minimum 120 saat. 50 saat ile kalecilik yapıp anca top tutarsınız. (3500 saatim var.)
Tamam hocam adam 120 saat oynasın anladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı