PSP 1001 alınır mı?

Daha fazla  
Daha önce hiçbir el konsolu kullanmadım (1-2 kez Nintendo Switch deneyimledim), kullanımı rahat mı sizce?
Cihazı kırık olarak alacağım, eski oyunları oynamayı seviyorum sizce hala almaya değer mi? Veya bu modelde kronik bir sorun var mı?

Fiyatı ne kadar? Bende PSP vardı ama hangi model bilmiyorum. God of War: Ghost of Sparta ve Chains of Olympos için alınabilir. Bir de Ben 10 Alien Force diye bir oyun vardı sanırım. Çocukken çok oynardım. Fiyat çok uçuk değilse alabilirsiniz.

Zaten en çok Gow,Crash ve Spider man için alıyorum.Fiyati 700tl.

Eğer illa el konsolu alacağım diye bir derdiniz yoksa ve telefonunuz fazla zayıf bir şey değilse konsola para vermek yerine PPSSPP'yi indirip Psp oyunlarını telefondan oynayabilirsiniz.

Bence PSP şu anki fiyatını hak eden bir konsol değil.

Eğer illa el konsolu alacağım diye bir derdiniz yoksa ve telefonunuz fazla zayıf bir şey değilse konsola para vermek yerine PPSSPP'yi indirip Psp oyunlarını telefondan oynayabilirsiniz.
Telefondan oynaması çok zor geliyor,pcye emülatör kurup da denedim ama asıl amacım taşınabilirlik.

Telefondan oynaması çok zor geliyor,pcye emülatör kurup da denedim ama asıl amacım taşınabilirlik.
Olabilir ama asıl sorun, PSP'nin eskimiş olması. PSP'ler evrensel bir pil kullanmıyor, eski oldukları için kendi pillerinden piyasada az var, olanlar da pahalı. Ve artık telefon emülasyonu öyle bir hale geldi ki PSP'nin kendisinden daha çok performans almaya başladılar. Telefonun ekranından alacağın görüntü daha iyi, pille oynayabileceğin süre daha iyi, alacağın ses kalitesi daha iyi ve belkide alacağın performans daha iyi.
Ha yine de tercih meselesi illa el konsolu denemek istiyorum diyorsan senin tercihin bir şey diyemem.

Ben de heveslenip almıştım, analog çubuğu biraz dandik olduğu için sattım sonra. Önce birkaç oyun deneyin sonra almaya karar verin.

Alınmaz bence günümüzde telefonda bulunan PPSSPP ve daha ismini tam bilmediğim emulatörler sayesinde PSP oyunlarını oynayabilirsin bana göre şu an hiç el konsolu kullanmamışsan bence almamalısın para israfı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…