UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #11 Frankenstein1 dedi: Nostalji ve koleksiyonluk için alınabilir. Genişletmek için tıkla... Yani bi bakımdan o için, ama oyun için de alıyorum. Mobil oyunlar keyif vermiyor bana.
Frankenstein1 dedi: Nostalji ve koleksiyonluk için alınabilir. Genişletmek için tıkla... Yani bi bakımdan o için, ama oyun için de alıyorum. Mobil oyunlar keyif vermiyor bana.
Zeus_Z27 Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 209 Yer Türkiye istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2021 #12 PSP değil de 3DS almak daha mantıklı olabilir ama amaç nostalji yaşamak için ideal bir cihaz bir de sahibinden tarzı kazık sitelere değil de Facebook gruplarına ve farklı sitelere yönelmek daha doğru.
PSP değil de 3DS almak daha mantıklı olabilir ama amaç nostalji yaşamak için ideal bir cihaz bir de sahibinden tarzı kazık sitelere değil de Facebook gruplarına ve farklı sitelere yönelmek daha doğru.