PSP 2006 alınır mı?

Miike Tyson

Hectopat
Dolap üzerinden bir arkadaştan almayı düşünüyorum metallic blue modeli 2200TL civarına denk geliyor benim sorum PSP 2006 alınır mı? 3000 ile aralarında çok bir fark var mı?

Dolap üzerinden bir arkadaştan almayı düşünüyorum metallic blue modeli 2200TL civarına denk geliyor benim sorum PSP 2006 alınır mı? 3000 ile aralarında çok bir fark var mı?

Çok bilgim yok fakat eski oyunları oynayabilirsin çabuk sıkılırsın. PPSSPP uygulamasını telefonuna yükleyerek de PSP oyunlarını oynarsın. Bence para verilmez.

Ankara'da oturuyorsanız benden elden alabilirsin. Fiyatı iyi gibi.

Ama meraklıysan alın Fosil dedimde güzel Konsol.

Çok bilgim yok fakat eski oyunları oynayabilirsin çabuk sıkılırsın. PPSSPP uygulamasını telefonuna yükleyerek de PSP oyunlarını oynarsın. Bence para verilmez.

Zaten 20 yıllık cihaz alıp da günümüz oyunlarını oynamayı düşünmüyorum hocam konsol olarak elimde zaten PS 5 ile switch OLED var bunu otobüste dolmuşta uçakta vs oynamak için düşünüyorum cebe bile girebilecek bir cihaz switch büyük kalıyor o tarz yerler için.

Alın hocam, zevkler tartışılmaz.

Şu an bu cihazdaki oyunlardan zevk alacağınızı sanmıyorum birkaç istisna dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…