My Funny Valentine
Hectopat
2. el taşınabilir konsol almayı düşünüyorum. Sizce PSP 3000 mi almalıyım yoksa PS Vita mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Vitanın kendi hafıza kartını kastediyorsan herhangi bir micro sd kart ile de kullanılıyor artık, henkakulu vita için sd2vita var , 512 gb micro sd karta kadar desteği var sd2vitanın ,PS1-PSP-N64 ve birçok retro konsolun emulatörü mevcut tam bir oyun canavarı konsol bunların dışında vitaya hala oyun port ediliyor.Vita emulator ile PSP oyunlarını oynatabilir. Vita'nın ekranı daha büyük ve daha iyi. Vita'nın oyun sayısı az ve hafıza kartları çok pahalı.
PSP'de oyun çok ama eski oyunlar. Kaliteli olsalar da eski olduğu için pek memnun etmeyebilir.
Iki cihaz da özellikle hobi/koleksiyon işi değilse ve harcanacak para koymayacaksa bence alınmaz. Boşa para.
Hangi oyun? 2004 yılında çıkmış, PS VITA haricinde bütün konsollara çıkmış GTA SA'yı 8656789865467. kez mi bitireyim?Vitanın kendi hafıza kartını kastediyorsan herhangi bir micro sd kart ile de kullanılıyor artık, henkakulu vita için sd2vita var , 512 gb micro sd karta kadar desteği var bende 128 gb henkakulu vita var, konsol ölü olsa da vitaya hala oyun port ediliyor.
Dead Space port edildi birkaç gün önceHangi oyun? 2004 yılında çıkmış, PS VITA haricinde bütün konsollara çıkmış GTA SA'yı 8656789865467. kez mi bitireyim?
Bahsettiğiniz oyun 2008 yılında çıkmış. Kim öle kim kala... Bir de mobil sürümü. Ben olsam sizin yerinizde kıyas olarak "var" demeye utanırdım.Dead Space port edildi birkaç gün önce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.