PSP 3004 ne kadar eder?

184424

Hectopat
Makaleler
2
Elimde bir adet PSP 3004 var. Kutusu, kitapçıkları, garanti belgesi dahil duruyor. 1 tane orijinal Sony şarj aleti diğeri ise sonradan alınmış iki şarj aleti var. 8 GB orijinal Sony Memory stick Pro Duo hafıza kartı bulunuyor. Cihazın batarya açılan kapağında minik soyulma olduğu için 2 sene önce karbon fiber görünümlü kaplama ile kaplamıştım. 6.61 kırık versiyonu bulunuyor. Pili ise iyi durumda gibi. Çantası, yumuşak kılıfı, ön ekran koruma plastiği ve kenarına takmalık ipi var. Fiyatı ne kadar eder? Sakın satıyorum diye algılanmasın. Zamanında çok çok çok ucuza aldığım için merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.El de en sağlamları 500 - 600 TL'ye satılıyor. 300'e satan da var.

Aslında bilemedim. Çok abartı rakamlara satılmaması lazım. Ben karar veremedim ne kadar edeceğini.

Artık üretilmiyor ve el konsolu bakımından en ucuz konsol denilebilir. Nintendo Switch alamayan adam gider bunu alır. Tekken, God of War tarzı güzel oyunları da var. Sırf nostalji için bile alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…