PSP 3004 satılık

• Konuyu başlatan Beytullah Karakuş
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.174
B

Beytullah Karakuş

Ziyaretçi
Merhaba arkdaşlar psp 3004 satıyorum ancak bi yerden haber gelicek. Ona göre satıcam şimdiden ilana koyayım dedim.
PSP3004+8gbkart+kılıf+6.60 kırılmış bedava versiyon istediğinz oyunu yükleyin çalışır. Cihazda kesinlikle kırık vs yoktur. Ciddi alıcılar olursa ve gelicek haber olumulu olursa fotoğraf video da koyarım.

Fiyatı:340tl dir. Pazarlık yapılabilir ancak 300'den aşağı indirmem piyasaya bakarsanız görürsünüz :D

Merhaba arkdaşlar psp 3004 satıyorum ancak bi yerden haber gelicek. ona göre satıcam şimdiden ilana koyayım dedim.
psp3004+8gbkart+kılıf+6.60 kırılmış bedava versiyon istediğinz oyunu yükleyin çalışır. cihazda kesinlikle kırık vs yoktur. ciddi alıcılar olursa ve gelicek haber olumulu olursa fotoğraf video da koyarım.
fiyatı:340tl dir. pazarlık yapılabilir ancak 300 den aşağı indirmem piyasaya bakarsanız görürsünüz :D

Resim koyarsan daha çabuk satılır. Hayırlı satışlar.

Teşşekür ederim sizce fiyatı biraz dahamı artırsaydım, ucuz oldu sanki. Ama neyse ps vita alıcam ancak psp oyunları nın oynanıp oynanmadığını merak ediyorum. Ona göre alıcam...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı