PSP alınır mı?

Emre.wtd

Hectopat
Bu senede PSP alınır mı? Eskiden God of War oynardık. Hangi oyunlar oynanır simdi değer mi almaya?

Piyasaya nispeten daha uygununu bulursanız alınır yoksa değmez bence. Oyunlar için simulatörler var cünkü.

Emulator kullanabilirsiniz telefonda veya bilgisayarda, PPSSPP var, ha illa almak istiyorum diyorsanız vita alın çünkü hem vita hem PSP oyunlarını açıyor. Bende PSP arıyorum fakat fiyatları abartı şahsen.

Alınmaz. Artık PSP öldü zaten oyun falan üretilmiyor ona. PSP emulatorleri var, hem mobilde hem bilgisayarda. Onları kullanmanızı öneririm.

PSP oyunlarını PPSSPP emülatörünü kullanıp telefonda veya bilgisayarda oynamanız daha mantıklı bence.

Emulator kullanabilirsiniz telefonda veya bilgisayarda, PPSSPP var, ha illa almak istiyorum diyorsanız vita alın çünkü hem vita hem PSP oyunlarını açıyor. Bende PSP arıyorum fakat fiyatları abartı şahsen.

Harbiden hocam vita çok pahalı bende bulamıyorum.

PSP emülatör konusunda en ilerleme katedilen kollardan biri PPSSPP isimli emülatörü indirerek istediğin oyunu oynayabilirsin ücretsiz biçimde koleksiyoncu değilsen paran cebinde kalsın.

PSP emülatör konusunda en ilerleme katedilen kollardan biri PPSSPP isimli emülatörü indirerek istediğin oyunu oynayabilirsin ücretsiz biçimde koleksiyoncu değilsen paran cebinde kalsın.
PPSSPP indir, gamepad bağla ve keyfine bak.
Gold versiyonunu mu alayım ve oyunları nereden indiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…