PSP alınır mı?

1.3 Multijet

Centipat
Yer
Mersin/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Amele
Selam, İçimde hep bir ukte kaldı PSP konusunda, ancak hangi oyunları oynatıyor, benim için uygun mu? Bilemiyorum bir türlü, bilgisayarım var genelde AAA oyunlar, hikayeli oyunlar oynuyorum, PSP alırsam hangi oyunlar benim için uygundur, yarış-futbol vs, bir de PSP en çok hangi model seviliyor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, İçimde hep bir ukte kaldı PSP konusunda, ancak hangi oyunları oynatıyor, benim için uygun mu? Bilemiyorum bir türlü, bilgisayarım var genelde AAA oyunlar, hikayeli oyunlar oynuyorum, PSP alırsam hangi oyunlar benim için uygundur, yarış-futbol vs, bir de PSP en çok hangi model seviliyor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Switch denildigi gibi. PSP'nin grafikleri berbat. Emulatoe kur oyna. Ucuz PSP turu bir sey istersen bunu alabilirsin. En azindan sifir.

OLED versiyonun öneririm koleksiyon yapıyorsun .Koleksiyon derdin yoksa alınmaz 10 bin tl olmuş neredeyse. Daha güzel emulatör cihazlar var onlara yönelmen daha mantıklı olur.

psp emulatörleri var telefondan oynayabiliyorsun gamepad desteğide var

PSP oyunlarına buradan görebilirsiniz:

Alma konusunda ise: Eskiden 400-800TL'ye alınıyor ama günümüzde 2000-3000TL'ye az hasarlı uygun oluyor. (Şarj kapağı filan olmayan.)
Güzel bir cihazda pek değil. 3000TL'ye 2.el telefon alsanız PSP oyunlarını rahat oynatıyor zaten.

PSP oyunlarına buradan görebilirsiniz:

Alma konusunda ise: Eskiden 400-800TL'ye alınıyor ama günümüzde 2000-3000TL'ye az hasarlı uygun oluyor. (Şarj kapağı filan olmayan.)
Güzel bir cihazda pek değil. 3000TL'ye 2.el telefon alsanız PSP oyunlarını rahat oynatıyor zaten.
Hocam telefon var ve nasıl PSP oyunlarını oynayacağımı biliyorum ama bir PSP etmez tabii, vede pc nin yanında güzel bir dekoratif konsol olarakta kullanırım diye düşündüm, attığınız link için teşekkürler.

Hocam telefon var ve nasıl PSP oyunlarını oynayacağımı biliyorum ama bir PSP etmez tabii, vede pc nin yanında güzel bir dekoratif konsol olarakta kullanırım diye düşündüm, attığınız link için teşekkürler.
Saglamina en az 5K harcaman lazim. Onunda bataryasi olmustur. Gereksiz para israfi.

psp emulatörleri var telefondan oynayabiliyorsun gamepad desteğide var
Eğer koleksiyoncu değilsen ve amacın sadece oyunları oynamaksa PPSSPP isimli emülatörü kullanabilirsin.
PPSSPP yi yaklaşık 6-7 yıl önce kullanıyordum ama konsolun kendisinin verdiği hissiyatı tatmak istiyorum, koleksiyoncu değilim ama belki bu koleksiyonculuk için bir başlangıç olur?

OLED versiyonun öneririm koleksiyon yapıyorsun .Koleksiyon derdin yoksa alınmaz 10 bin tl olmuş neredeyse. Daha güzel emulatör cihazlar var onlara yönelmen daha mantıklı olur.
Aklım karıştı hocam 10k da az değil tabii ama beni tatmin ettiği sürece para sorun değil benim için, ama bilemedim şimdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı