PSP alınır mı?

Hayır hocam, anladığım kadarıyla oynamak için alacaksınız eğer amacınız bu ise almayın 2013'ten kalma bir Android telefon ile dahi PSP oyunlarını oynayabilirsiniz. PSP epik bir konsol modlayıp hala günümüzde kullananlar mevcut ama 2025'te para vermenize değmez şu an fiyatlar acayip yüksek.

Temizlerin fiyat cidden yüksekmiş hocam, biraz bakındım, PSP ye 9-10k vermek yerine bı o kadar daha koyup 2. Elden Steam Deck alırım daha iyi (Steam Decke ihtiyacım da yok, PC'm var).

Aklım karıştı hocam 10k da az değil tabii ama beni tatmin ettiği sürece para sorun değil benim için, ama bilemedim şimdi.
10k az değil tabi ve garantisiz bir ürüne veriyorsun 0 olsa kesinlikle al falan yatarak oynarsın falan derdimde 10 bin TL verdiğin ürün elinde patlarsa ne yapacaksın.
Piyasada daha güzel el konsolları var bence onlara yönel.

Başka konsollara yonelirim sanırım hocam, cihazın eskiliği 70-80 model Tofaş almak gibi bişey, cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…