PSP Alınır mı?

king22j

Hectopat
Merhaba, PSP almak istiyorum almalıyım? PS1 emulator falan da kuruluyormuş. Kaç TL'ye bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Meraklısı iseniz rahatlıkla alınabilir. Fakat fiyat 300TL üzeri ise uzak durun ondan. Hatta daha çok emulator barındırıyor. PS Vita bu yüzden sevilmedi bence. Ve PSP çıktığı yıla göre benim düşüncem hala canavar.

Bence alınmaz. Onun yerine işi bir telefonunuz varsa emülatör ile oynayabilirsiniz.
Telefonla oyun oynamak ile el konsoluyla oynamak arasında dağlar kadar fark var. Emülatör ile telefonda PS1 oynadım, PSP var onda da oynadım, dokunmatik ekran asla butona basma keyfi vermiyor.

Artık oyun gelmeyecek, güncelleme de cabası. Bence PS Vita alın yolda God of War'un 3 oyununu oynarsınız.

Vita'ya da oyun ve güncelleme gelmiyor. Sony çıkışından kısa süre sonra Vita'ya desteğini kestiğini açıklamıştı. Bütçeyi 3-4 kat arttırıp Vita almanın hiç gereği yok.

Telefonla oyun oynamak ile el konsoluyla oynamak arasında dağlar kadar fark var. Emülatör ile telefonda PS1 oynadım, PSP var onda da oynadım, dokunmatik ekran asla butona basma keyfi vermiyor.

Vita'ya da oyun ve güncelleme gelmiyor. Sony çıkışından kısa süre sonra Vita'ya desteğini kestiğini açıklamıştı. Bütçeyi 3-4 kat arttırıp Vita almanın hiç gereği yok.
Haklısınız, ben de psp emulator kurmuştum hem buton keyfini vermiyor hemde kontroller zor oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı