PSP alınırken nelere dikkat edilmeli?

cherrynekk

Hectopat
Geçenlerde PSP emülatörü indirdim, oyunları çok hoşuma gitti ama oynaması biraz zordu. Bende PSP almaya karar verdim ama çok bir bilgim yok, sizce alırken neye dikkat etmeliyim? En temiz nereden alırım? Ve ek olarak oyunları bilgisayardan indirebiliyor muyuz?

PS Vita ile PSP arasındaki fark ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde PSP emülatörü indirdim, oyunları çok hoşuma gitti ama oynaması biraz zordu. Bende PSP almaya karar verdim ama çok bir bilgim yok, sizce alırken neye dikkat etmeliyim? En temiz nereden alırım? Ve ek olarak oyunları bilgisayardan indirebiliyor muyuz?

Fark yok gibi bir şey PSP alınmaz 0 bulamazsın zaten. 2.elde'de sorunsuz bulma şansın düşük çok eski bir cihaz.

PSP 2000 veya 3000 bulmaya çalış. Street ve GO modellerinde pil değişmediği için onlar biraz farklı işlere giriyor. Temiz olmasına dikkat et. Bazılarında oyun kasma sorunu var. O varsa alma. Pil olarak kendin daha büyük MAh'lı pil takabilirsin (2000 veya 3000 alırsan). İlk çıkan 1000 serisi var. Onu önermem. Çünkü çok eski oldukları için temizleri çok nadir.

Bence bir oyun kolu alıp PS2 emulatorüyle oynamak istediğin oyunları oyna.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı