KorayTR Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 317 Çözümler 2 4 Mayıs 2020 #1 PSP'ye oyun atacağım ancak PC'ye bağlayamıyorum. Kablosu da var. Yardım eder misiniz?
Çeto Kilopat Katılım 25 Eylül 2016 Mesajlar 385 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #2 KorayTR dedi: PSP'ye oyun atacağım ancak PC'ye bağlayamıyorum. Kablosu da var. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bağlanmıyor derken hocam başka kablo ile deneyim ya da elimde kablo yok dersen SD card a atıp PSP'ye takın oradan alın işlemlerinizi.
KorayTR dedi: PSP'ye oyun atacağım ancak PC'ye bağlayamıyorum. Kablosu da var. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bağlanmıyor derken hocam başka kablo ile deneyim ya da elimde kablo yok dersen SD card a atıp PSP'ye takın oradan alın işlemlerinizi.
KorayTR Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 317 Çözümler 2 4 Mayıs 2020 #3 Çeto dedi: Bağlanmıyor derken hocam başka kablo ile deneyim ya da elimde kablo yok dersen SD card a atıp PSP'ye takın oradan alın işlemlerinizi. Genişletmek için tıkla... USB connection diyor ve öylece kalıyor.Elimde başka kablo yok.
Çeto dedi: Bağlanmıyor derken hocam başka kablo ile deneyim ya da elimde kablo yok dersen SD card a atıp PSP'ye takın oradan alın işlemlerinizi. Genişletmek için tıkla... USB connection diyor ve öylece kalıyor.Elimde başka kablo yok.
A aerdemcel_0 Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #4 PSPye oyun atacaksan hocam SD card takmalısın micro usb kablo ile PSPdeki sd carda erişemezsin