PSP "Corrupted data" hatası veriyor

alpharen49

Femtopat
Daha fazla  
PSP kırarken farklı yerden Update dosyası atmama rağmen "corrupted data" hatası veriyor, telefondan attığımdan mıdır bilmiyorum PSP dosyaları algılamıyor. Dosyaları taşırken ZArchiver kullanıyorum, sizce sorun nedir?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    123,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
PSP de CFW yüklü mü? CFW yüklü değilse Update uygulamasını görmez, corrupted verir. Diğer tüm oyunlar da corrupted olarak gözükür.

PSP kırarken farklı yerden Update dosyası atmama rağmen "corrupted data" hatası veriyor, telefondan attığımdan mıdır bilmiyorum PSP dosyaları algılamıyor. Dosyaları taşırken ZArchiver kullanıyorum, sizce sorun nedir?

PSP'de “corrupted data” hatası genellikle dosya transferi, dosyanın konumu veya uyumlulukla ilgilidir. Telefon üzerinden ZArchiver ile dosya atmak bazen dosyanın tam kopyalanmamasına ya da yanlış yere konmasına neden olabilir? Dosyayı telefon yerine PC'den USB kablosuyla kopyalamayı dene. Kopyalama tamamlandıktan sonra dosya boyutunu karşılaştır. Update dosyasının PSP modeline ve Firmware sürümüne uygun olduğundan emin ol. Dosyayı doğru klasöre (genellikle PSP/GAME veya PSP/UPDATE) at. Gerekirse başka bir dosya yöneticisi kullanmayı dene. Hangi dosyayı, nereye attığını ve PSP modelini söylersen, birlikte daha detaylı kontrol edebiliriz.

Ama büyük ihtimalle benim yüklemeye çalıştığım şeyde o zaten YouTube'deki adımları uyguladım hiçbiri çalışmıyor.

YouTube'daki adımlar bazen işe yaramayabiliyor. Dosyanın gerçekten bozuk olma ihtimali yüksek. Dosyayı farklı bir kaynaktan indirip PC'den USB ile kopyalamayı denemek iyi olabilir.

PSP'de “corrupted data” hatası genellikle dosya transferi, dosyanın konumu veya uyumlulukla ilgilidir. Telefon üzerinden ZArchiver ile dosya atmak bazen dosyanın tam kopyalanmamasına ya da yanlış yere konmasına neden olabilir? Dosyayı telefon yerine PC'den USB kablosuyla kopyalamayı dene. Kopyalama tamamlandıktan sonra dosya boyutunu karşılaştır. Update dosyasının PSP modeline ve Firmware sürümüne uygun olduğundan emin ol. Dosyayı doğru klasöre (genellikle PSP/GAME veya PSP/UPDATE) at. Gerekirse başka bir dosya yöneticisi kullanmayı dene. Hangi dosyayı, nereye attığını ve PSP modelini söylersen, birlikte daha detaylı kontrol edebiliriz.

YouTube'da birçok dosya denedim şu anda aktıf erişebileceğim bir PC yok telefondan ara kablo ile PSP'ye bağlandım ZArchiver yerine başka bir aktarım uygulaması mı kullanmalıyım? Sürümü 6.61 eğer uygun bir dosyan varsa atabilirsen memnun olurum

Telefonla PSP 6.61 sürümüne dosya aktarırken ZArchiver bazen sorun çıkarabiliyor. Daha stabil ve güvenilir aktarım için CX file Explorer, Solid Explorer veya Total commander gibi uygulamaları deneyebilirsin. Dosyaların PSP tarafından desteklenen FAT32 formatında olduğundan, kablo bağlantısının sağlam olduğundan ve aktarım bittikten sonra dosya boyutlarını kontrol ettiğinden emin ol
Aktarmaya çalıştığın dosya ve koyduğun klasörü yazarsan beraber kontrol edebiliriz.

Telefonla PSP 6.61 sürümüne dosya aktarırken ZArchiver bazen sorun çıkarabiliyor. Daha stabil ve güvenilir aktarım için CX file Explorer, Solid Explorer veya Total commander gibi uygulamaları deneyebilirsin. Dosyaların PSP tarafından desteklenen FAT32 formatında olduğundan, kablo bağlantısının sağlam olduğundan ve aktarım bittikten sonra dosya boyutlarını kontrol ettiğinden emin ol
Aktarmaya çalıştığın dosya ve koyduğun klasörü yazarsan beraber kontrol edebiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Usta bu YouTube videosundaki adımları uyguladım başka videolarıda denedim şarjım az cevap veremeyebilirim usta ig: 4lpp__ buraya yazarsan ben sana fotolu bir şekilde paylaşım

Kanka geldi şimdi hata vermedi CX file Explorer'den denedim oldu hata vermedi eyvallah şimdi ne yapacağım

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    137,1 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı