alpharen49
Femtopat
Daha fazla
Hayır eskiden kırıktı ama format attım büyük ihtimal gitmiştir nasıl yükleyecem telefondan yapabilir miyim?PSP de CFW yüklü mü? CFW yüklü değilse Update uygulamasını görmez, corrupted verir. Diğer tüm oyunlar da corrupted olarak gözükür.
PSP kırarken farklı yerden Update dosyası atmama rağmen "corrupted data" hatası veriyor, telefondan attığımdan mıdır bilmiyorum PSP dosyaları algılamıyor. Dosyaları taşırken ZArchiver kullanıyorum, sizce sorun nedir?
PSP de CFW yüklü mü? CFW yüklü değilse Update uygulamasını görmez, corrupted verir. Diğer tüm oyunlar da corrupted olarak gözükür.
Ama büyük ihtimalle benim yüklemeye çalıştığım şeyde o zaten YouTube'deki adımları uyguladım hiçbiri çalışmıyor.
PSP'de “corrupted data” hatası genellikle dosya transferi, dosyanın konumu veya uyumlulukla ilgilidir. Telefon üzerinden ZArchiver ile dosya atmak bazen dosyanın tam kopyalanmamasına ya da yanlış yere konmasına neden olabilir? Dosyayı telefon yerine PC'den USB kablosuyla kopyalamayı dene. Kopyalama tamamlandıktan sonra dosya boyutunu karşılaştır. Update dosyasının PSP modeline ve Firmware sürümüne uygun olduğundan emin ol. Dosyayı doğru klasöre (genellikle PSP/GAME veya PSP/UPDATE) at. Gerekirse başka bir dosya yöneticisi kullanmayı dene. Hangi dosyayı, nereye attığını ve PSP modelini söylersen, birlikte daha detaylı kontrol edebiliriz.
Telefonla PSP 6.61 sürümüne dosya aktarırken ZArchiver bazen sorun çıkarabiliyor. Daha stabil ve güvenilir aktarım için CX file Explorer, Solid Explorer veya Total commander gibi uygulamaları deneyebilirsin. Dosyaların PSP tarafından desteklenen FAT32 formatında olduğundan, kablo bağlantısının sağlam olduğundan ve aktarım bittikten sonra dosya boyutlarını kontrol ettiğinden emin ol
Aktarmaya çalıştığın dosya ve koyduğun klasörü yazarsan beraber kontrol edebiliriz.
Telefonla PSP 6.61 sürümüne dosya aktarırken ZArchiver bazen sorun çıkarabiliyor. Daha stabil ve güvenilir aktarım için CX file Explorer, Solid Explorer veya Total commander gibi uygulamaları deneyebilirsin. Dosyaların PSP tarafından desteklenen FAT32 formatında olduğundan, kablo bağlantısının sağlam olduğundan ve aktarım bittikten sonra dosya boyutlarını kontrol ettiğinden emin ol
Aktarmaya çalıştığın dosya ve koyduğun klasörü yazarsan beraber kontrol edebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.