nroyes Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #1 Öncelikle herkese merhaba, bugün PSP cihazımın Memory sticki bozuldu ve yeni bir tane almak istiyorum. Hangi modeller uygunudur, ne alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2024
Öncelikle herkese merhaba, bugün PSP cihazımın Memory sticki bozuldu ve yeni bir tane almak istiyorum. Hangi modeller uygunudur, ne alabilirim?
D DDenizcann Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #2 nroyes dedi: Öncelikle herkese merhaba, bugün PSP cihazımın Memory sticki bozuldu ve yeni bir tane almak istiyorum. Hangi modeller uygunudur, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Ms dual memory stick diye birşey var onu alabilirsin iki tane micro SD kart takabiliryorsun kullandım ve gayet hızlıydı.
nroyes dedi: Öncelikle herkese merhaba, bugün PSP cihazımın Memory sticki bozuldu ve yeni bir tane almak istiyorum. Hangi modeller uygunudur, ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Ms dual memory stick diye birşey var onu alabilirsin iki tane micro SD kart takabiliryorsun kullandım ve gayet hızlıydı.
nroyes Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #3 DDenizcann dedi: Ms Dual Memory stick diye bir şey var onu alabilirsin iki tane Micro SD kart takabiliryorsun kullandım ve gayet hızlıydı. Genişletmek için tıkla... PSP E-1004 için çalışır mı?
DDenizcann dedi: Ms Dual Memory stick diye bir şey var onu alabilirsin iki tane Micro SD kart takabiliryorsun kullandım ve gayet hızlıydı. Genişletmek için tıkla... PSP E-1004 için çalışır mı?
D DDenizcann Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #4 nroyes dedi: PSP E-1004 için çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
nroyes Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #5 DDenizcann dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Rica etsem linkini alabilir miyim? Bir de herhangi bir SD kart ile çalışır değil mi?
DDenizcann dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Rica etsem linkini alabilir miyim? Bir de herhangi bir SD kart ile çalışır değil mi?
D DDenizcann Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #6 nroyes dedi: Rica etsem linkini alabilir miyim? Bir de herhangi bir SD kart ile çalışır değil mi? Genişletmek için tıkla... Mukudlt Kart Okuyucu Micro-SD TF MS Pro Kart Adaptörü Tek Çift Yuvaları PSP Kart için PSP Gamepad https://amzn.eu/d/1H499dW Evet psp için 128gb sınır var.
nroyes dedi: Rica etsem linkini alabilir miyim? Bir de herhangi bir SD kart ile çalışır değil mi? Genişletmek için tıkla... Mukudlt Kart Okuyucu Micro-SD TF MS Pro Kart Adaptörü Tek Çift Yuvaları PSP Kart için PSP Gamepad https://amzn.eu/d/1H499dW Evet psp için 128gb sınır var.
nroyes Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #7 DDenizcann dedi: Mukudlt kart okuyucu Micro-SD TF ms Pro kart adaptörü tek çift yuvaları PSP kart için PSP gamepad Amazon.com.tr Evet PSP için 128 GB sınır var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. DDenizcann dedi: Mukudlt kart okuyucu Micro-SD TF ms Pro kart adaptörü tek çift yuvaları PSP kart için PSP gamepad Amazon.com.tr Evet PSP için 128 GB sınır var. Genişletmek için tıkla... Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama başka bir link var mıdır acaba teslimat tarihi çok geç gözüküyor? DDenizcann dedi: Mukudlt kart okuyucu Micro-SD TF ms Pro kart adaptörü tek çift yuvaları PSP kart için PSP gamepad Amazon.com.tr Evet PSP için 128 GB sınır var. Genişletmek için tıkla... Alfais 4304 Micro Sd Memory Stick Pro Duo Çevirici Dönüştürücü Hafıza Kartı Adaptörü - Fiyatı, Yorumları Alfais 4304 Micro Sd Memory Stick Pro Duo Çevirici Dönüştürücü Hafıza Kartı Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu da olur mu hocam? Son düzenleme: 24 Mart 2024
DDenizcann dedi: Mukudlt kart okuyucu Micro-SD TF ms Pro kart adaptörü tek çift yuvaları PSP kart için PSP gamepad Amazon.com.tr Evet PSP için 128 GB sınır var. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. DDenizcann dedi: Mukudlt kart okuyucu Micro-SD TF ms Pro kart adaptörü tek çift yuvaları PSP kart için PSP gamepad Amazon.com.tr Evet PSP için 128 GB sınır var. Genişletmek için tıkla... Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama başka bir link var mıdır acaba teslimat tarihi çok geç gözüküyor? DDenizcann dedi: Mukudlt kart okuyucu Micro-SD TF ms Pro kart adaptörü tek çift yuvaları PSP kart için PSP gamepad Amazon.com.tr Evet PSP için 128 GB sınır var. Genişletmek için tıkla... Alfais 4304 Micro Sd Memory Stick Pro Duo Çevirici Dönüştürücü Hafıza Kartı Adaptörü - Fiyatı, Yorumları Alfais 4304 Micro Sd Memory Stick Pro Duo Çevirici Dönüştürücü Hafıza Kartı Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu da olur mu hocam?
D DDenizcann Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #8 nroyes dedi: Çok teşekkür ederim. Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama başka bir link var mıdır acaba teslimat tarihi çok geç gözüküyor? Alfais 4304 Micro Sd Memory Stick Pro Duo Çevirici Dönüştürücü Hafıza Kartı Adaptörü - Fiyatı, Yorumları Alfais 4304 Micro Sd Memory Stick Pro Duo Çevirici Dönüştürücü Hafıza Kartı Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu da olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hepsi aynı.
nroyes dedi: Çok teşekkür ederim. Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama başka bir link var mıdır acaba teslimat tarihi çok geç gözüküyor? Alfais 4304 Micro Sd Memory Stick Pro Duo Çevirici Dönüştürücü Hafıza Kartı Adaptörü - Fiyatı, Yorumları Alfais 4304 Micro Sd Memory Stick Pro Duo Çevirici Dönüştürücü Hafıza Kartı Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu da olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Hepsi aynı.
nroyes Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #9 nroyes dedi: Çok teşekkür ederim. Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama başka bir link var mıdır acaba teslimat tarihi çok geç gözüküyor? Alfais 4304 Micro Sd Memory Stick Pro Duo Çevirici Dönüştürücü Hafıza Kartı Adaptörü - Fiyatı, Yorumları Alfais 4304 Micro Sd Memory Stick Pro Duo Çevirici Dönüştürücü Hafıza Kartı Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu da olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... DDenizcann dedi: Hepsi aynı. Genişletmek için tıkla... Son bir sorum daha var tek yuvalı bir öneriniz var mı okuyucu için?
nroyes dedi: Çok teşekkür ederim. Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama başka bir link var mıdır acaba teslimat tarihi çok geç gözüküyor? Alfais 4304 Micro Sd Memory Stick Pro Duo Çevirici Dönüştürücü Hafıza Kartı Adaptörü - Fiyatı, Yorumları Alfais 4304 Micro Sd Memory Stick Pro Duo Çevirici Dönüştürücü Hafıza Kartı Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu da olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... DDenizcann dedi: Hepsi aynı. Genişletmek için tıkla... Son bir sorum daha var tek yuvalı bir öneriniz var mı okuyucu için?