conwabunka Hectopat Katılım 1 Temmuz 2018 Mesajlar 96 15 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar PSP E1004 modeli cihazım var. Oyun yükledim az önce sonra cihazı kapattım 10 dk sonra tekrar açtım oyun silinmiş. PC'ye bağladım bütün dosyalar silinmiş klasör boş yazıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2019
Arkadaşlar PSP E1004 modeli cihazım var. Oyun yükledim az önce sonra cihazı kapattım 10 dk sonra tekrar açtım oyun silinmiş. PC'ye bağladım bütün dosyalar silinmiş klasör boş yazıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2019 #2 Korsan oyuna destek vermiyoruz. Kırık cihazda her türlü sorun olabilir. Cihazınıza orjinal yazılım yükleyin ve yasal yollardan oyunlara erişin.
Korsan oyuna destek vermiyoruz. Kırık cihazda her türlü sorun olabilir. Cihazınıza orjinal yazılım yükleyin ve yasal yollardan oyunlara erişin.