PSP için Devil May Cry oyunu var mı?

xEraie

Centipat
Daha fazla  
Ben eski konsolumu raftan çıkardım ve sarmaya başladı. Bir DMC oyununu var mı internetten araştırdım DMC3 portunu modlamışlar ama bulamadım yoksa bile PSP'de PS2 oyunları oynayabilir miyim? O da yoksa oyun önerisi yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSP'de PS2 oyunları oynayamazsınız. PSP için bir DmC geliştirilmiş fakat zamanında çıkmadan iptal edilmiş. Oyun önerisi olarak Chains of Olympus ve Ghost of Sparta'ya bakabilirsiniz.

PSP'de PS2 oyunları oynayamazsınız. PSP için bir DMC geliştirilmiş fakat zamanında çıkmadan iptal edilmiş. Oyun önerisi olarak chains of olympus ve ghost of Sparta'ya bakabilirsiniz.

O oyunları bitirdim maalesef PS1 oyunları emulatorlerle oynanıyorya PS2 oyunları da oynanır diye düşünmüştüm bu üzdü bir tık başka bir önerin var mı?

O oyunları bitirdim maalesef PS1 oyunları emulatorlerle oynanıyorya PS2 oyunları da oynanır diye düşünmüştüm bu üzdü bir tık başka bir önerin var mı?
Ratchet and Clank'e bakın. Daxter'a bakın. Pspdisp adlı pluginle ekran paylaşımı ve tuş ataması ile bilgisayarınızdan paylaşarak PC oyunlarını da oynayabilirsiniz aklınızda bulunsun.

Ratchet and Clank'e bakın. Daxter'a bakın. Pspdisp adlı pluginle ekran paylaşımı ve tuş ataması ile bilgisayarınızdan paylaşarak PC oyunlarını da oynayabilirsiniz aklınızda bulunsun.

Hadi canım çok iyiymiş o uygulamayı deneyeyim daxter oynamıştım ama ratchet and clank oynanamamıştım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı