mirac şengül Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Baktım da PSP için hayatta kalma/açık dünya oyunu hiç yok veya ben bulamadım. Eboot oyun da yok bildiğiniz bir oyun var mı?
Baktım da PSP için hayatta kalma/açık dünya oyunu hiç yok veya ben bulamadım. Eboot oyun da yok bildiğiniz bir oyun var mı?
Alessandro Del Piero Femtopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 mirac şengül dedi: Baktım da PSP için hayatta kalma/açık dünya oyunu hiç yok veya ben bulamadım. Eboot oyun da yok bildiğiniz bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Gta vice city
mirac şengül dedi: Baktım da PSP için hayatta kalma/açık dünya oyunu hiç yok veya ben bulamadım. Eboot oyun da yok bildiğiniz bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Gta vice city
fatdog_r Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 121 23 Şubat 2025 #3 mirac şengül dedi: Baktım da PSP için hayatta kalma/açık dünya oyunu hiç yok veya ben bulamadım. Eboot oyun da yok bildiğiniz bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Minecraft.
mirac şengül dedi: Baktım da PSP için hayatta kalma/açık dünya oyunu hiç yok veya ben bulamadım. Eboot oyun da yok bildiğiniz bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Minecraft.
mirac şengül Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #4 Kastım The Long Dark veya Stranded Deep benzeri Alessandro Del Piero dedi: GTA Vice City Genişletmek için tıkla... GTA serisi Survival'dan çok hikayeli açık dünyaya giriyor
Kastım The Long Dark veya Stranded Deep benzeri Alessandro Del Piero dedi: GTA Vice City Genişletmek için tıkla... GTA serisi Survival'dan çok hikayeli açık dünyaya giriyor
Alessandro Del Piero Femtopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #5 mirac şengül dedi: Kastım The Long Dark veya Stranded Deep benzeri GTA serisi Survival'dan çok hikayeli açık dünyaya giriyor Genişletmek için tıkla... Ben survival veya açık dünya sandım
mirac şengül dedi: Kastım The Long Dark veya Stranded Deep benzeri GTA serisi Survival'dan çok hikayeli açık dünyaya giriyor Genişletmek için tıkla... Ben survival veya açık dünya sandım
mirac şengül Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #6 Alessandro Del Piero dedi: Ben Survival veya açık dünya sandım Genişletmek için tıkla... Survival örnek olarak Ark veya Stranded Deep
Alessandro Del Piero dedi: Ben Survival veya açık dünya sandım Genişletmek için tıkla... Survival örnek olarak Ark veya Stranded Deep
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.527 Çözümler 41 Yer Edinburgh 23 Şubat 2025 #7 O tarz oyunlar PSP'de yok.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.536 Makaleler 11 Çözümler 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #8 hayatta kalma oyunu bulmak zor, çünkü donanım sınırlamaları nedeniyle bu tür oyunlar pek geliştirilemedi.
hayatta kalma oyunu bulmak zor, çünkü donanım sınırlamaları nedeniyle bu tür oyunlar pek geliştirilemedi.
mirac şengül Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #9 Yerayay dedi: hayatta kalma oyunu bulmak zor, çünkü donanım sınırlamaları nedeniyle bu tür oyunlar pek geliştirilemedi. Genişletmek için tıkla... Donanım pek önemli değil overclock var cihazda Bu yüzden güzel bir eboot oyun varsa güzel olurdu
Yerayay dedi: hayatta kalma oyunu bulmak zor, çünkü donanım sınırlamaları nedeniyle bu tür oyunlar pek geliştirilemedi. Genişletmek için tıkla... Donanım pek önemli değil overclock var cihazda Bu yüzden güzel bir eboot oyun varsa güzel olurdu
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 25 Şubat 2025 #10 PSP donanım ve kontrol desteği olarak istediğin tarz için çok yetersiz. Söylediğine en yakın şey Monster Hunter oyunları olabilir.
PSP donanım ve kontrol desteği olarak istediğin tarz için çok yetersiz. Söylediğine en yakın şey Monster Hunter oyunları olabilir.