Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 7 Haziran 2018 #1 Elimde eskiden kalma karne hediyesi olarak çok istediğim PSP bulunmakta. Sizce oynaması en eğlenceli olan oyunlar neler olabilir? Pek sanmıyorum ama güncel bir oyun var mıdır? Nasıl yükleyeceğimi de anlatırsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2018
Elimde eskiden kalma karne hediyesi olarak çok istediğim PSP bulunmakta. Sizce oynaması en eğlenceli olan oyunlar neler olabilir? Pek sanmıyorum ama güncel bir oyun var mıdır? Nasıl yükleyeceğimi de anlatırsanız sevinirim.
Ustrel Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 184 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #2 Tekken 6, Patapon 3, Need for Speed: Undercover, FlOw, God of War: Chains of Olympus, God of War: Ghost of Sparta. Benim favorilerim bunlar.
Tekken 6, Patapon 3, Need for Speed: Undercover, FlOw, God of War: Chains of Olympus, God of War: Ghost of Sparta. Benim favorilerim bunlar.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 7 Haziran 2018 #3 Tekken 6 ve Patapon 3 haricinde diğerlerini oynadım. Teşekkürler.
Ustrel Kilopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 184 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #4 Alp Çiçek dedi: Tekken 6 ve Patapon 3 haricinde diğerlerini oynadım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dante's Inferno oyununu eklemeyi unutmuşum kesinlikle denemelisiniz.
Alp Çiçek dedi: Tekken 6 ve Patapon 3 haricinde diğerlerini oynadım. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Dante's Inferno oyununu eklemeyi unutmuşum kesinlikle denemelisiniz.