PSP için oyun tavsiyesi

GTA serilerine bakabilirsiniz bence. Eğer anime seviyorsanız Naruto oyunlarına bakılabilir. NFS oyunlarına bakılabilir. NFS oyunları biraz sıkabilir gibi beni sıkmıştı pek oynayamadım.

Son düzenleme:
İkisini de bitirdim çok teşekkürler 🤗
Ayriyeten bu videodan da beğendiğiniz oyunları indirebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

-God of War oyunlarını bitirmişsiniz. O zaman yine God of War gibi oynanışa sahip olan Dante's Inferno'yu deneyebilirsiniz, aynı türde olan gayet güzel bir oyundur.

-Smackdown vs Raw 2010'u da öneririm, eski WWE kadrosundan pek çok isim var ve ayrıca kendi Superstar'ınızı veya Diva'nızı yaratabiliyorsunuz. Bunşarın haricinde, WrestleMania hikayeleri ve karakter seçimleri çok iyi ve maçlardaki challenge'ları tamamlamanız halinde çok güzel ödüller elde ediyorsunuz.Aynı durum 2009 ve 2011 versiyonları için de geçerli, belki onları da deneyebilirsiniz.

-Need for Speed Underground Rivals'ı da öneririm. Arabalarıyla, gece atmosferiyle, tecrübe, para vs. kazanıp bazı özel yarışları kazanıp modifiye özellikleri açmak, özel arabalar açmak gibi özellikler açısından kesinlikle önereceğim bir oyundur ve bana NFS:Underground havasını yeterince iyi vermiştir.

-Platform oyunları severseniz adreslerinizden biri LittleBigPlanet. Yeni bölüm açmalı, bölümlerde bazı yerlere çıkartma yapıştırıp çıkan bonusları toplayıp malzeme çeşitliliğini arttırmalı, bu malzemelerle kendi bölümlerini tasarlamalı, bazen de bez bebeğinizi kişiselleştirmeli gayet güzel bir platform oyunu.

-GTA Stories ikilisini havada karada oynamışsınızdır kanımca. O halde GTA Chinatown Wars'ı deneyebilirsiniz. Üstten görünümlü olabilir ama oyunun getirdiği bir sürü yeniliği deneyimlemeye başladığınızda bu durum bir sıkıntı olmaktan çok eski GTA'ların tarzını andırır bir tarzda GTA IV dönemi bir GTA'yı oynuyor olduğunuzu hissedeceksiniz.

-Son olarak, mutlaka ama mutlaka Crash Bandicoot, Resident Evil 1-2-3, Silent Hill, Castlevania Symphony of the Castle, Pepsiman, Medal of Honor, Gran Turismo 2 gibi PS1 klasiklerini oynayın bence. Elinizdeki alet bu oyunların hepsini oynatır ve bambaşka bir deneyim gerçekten, o küçük ekranda bu oyunları deneyimlemek. Ortaokul ve lise çağlarımda az tecrübe etmedim bu dediklerimi. Tabi şimdi Duckstation ve PPSSPP olunca PSP'nin pabucu dama atıldı biraz. Belki bir gün tekrar yaşarım o günleri...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı