PSP nasıl satılabilir?

485936

Hectopat
Elimde 1 adet PSP bulunuyor orijinal. Fakat şarj kablosu olmadığı için çalıştığını bilmiyorum. Birkaç tane oyunu ve oynamadığımdan satmak istiyorum. Sahibine koymak mantıklı mı?

Sahibindene koyun hocam. Çalıştığını varsa elektrikçilerde sarj aletiyle deneyebilirsiniz. Eğer şarj aleti yoksa normal 2. elden biraz daha aşağı fiyat koyun.

Ayrıca forumda ki 2. el kısmına da bakabilirsiniz.

Hocam elektrikçilerde bu şarjın ucu yoktur muhtemelen. Çünkü çok değişik ve saçma. Evde olan 10-15 tane şarj ucunu denedim olmuyor. Hatta eskiden kullandığım PSP uyumlu olanı denedim o bile girmedi.

Sanırım öyle yapacağım.

Hocam PSP kaçıncı nesil?

Hocam öyle özel bi uç degil vardır elektrikçilerde.

Dosya Ekleri

• 1723283199280.png
    155,7 KB · Görüntüleme: 30
Bilmiyorum da görseli bu.

Biraz düşündüm de olabilir. Kime götürebilirim sizce? Elektrikçi olarak nasıl yani AVM'deki herhangi bir teknoloji mağazasında var mıdır denettirebileceğim.

Hocam AVM'de falan bulamazsınız lakin bu mahalle arası elektrikcilerde olabilir veya internetten temin edebilirsiniz size kalmış.

@485936 ucu USB Mini olarak geçiyor. Elektronik mağazalarında bulunabiliyor, uydu satan yerlerden de alabilirsin.
Sağ olun hocam. PSP'de bozulma yada açılmama durumu olur mu sizce? Sanırım son 3-4 yıldır hiç açmadım. Hiç kırılması, pası, kiri yok.

Bilmiyorum da görseli bu.

Biraz düşündüm de olabilir. Kime götürebilirim sizce? Elektrikçi olarak nasıl yani AVM'deki herhangi bir teknoloji mağazasında var mıdır denettirebileceğim.
Telefoncularda bile bulunabilir hocam. Sen bak küçük bilgisayarcılarda vardır illa. Onlar 2. el satım da yapıyor çünkü. Hatta oralara bile satabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…