PSP önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde PS Vita almayı düşünüyordum fakat piyasa ölmüş. Deli para çekiyorlar. Bende harçlığımla koleksiyonluk bir PSP arıyorum öneri var mı? Bu ara Baturhan Yondemir sayesinde konsol koleksiyonuna merak sardım.

Arkadaşlar normalde PS Vita almayı düşünüyordum fakat piyasa ölmüş. Deli para çekiyorlar. Bende harçlığımla koleksiyonluk bir PSP arıyorum öneri var mı? Bu ara baturhan yondemir sayesinde konsol koleksiyonuna merak sardım.

İkisine de gerek yok. Bende PS Vita alacaktım ancak o kadar eski konsolu bu kadar pahalıya satmak garip. Telefonda zaten emülatörleri var. O el konsolu hissiyatı veya koleksiyon için istiyorsan 3000 serisinden al. Ama bence gereksiz ben o el konsolu hissiyatına aşık olsam da Steam Deck tarzı bir şey almak istiyorum.

3DS falan bulursan onu al bence. PSP sahibiyimde şu anki fiyatlarını hak etmez. Mükemmel bir emülator orası ayrı konu.

Arkadaşlar normalde PS Vita almayı düşünüyordum fakat piyasa ölmüş. Deli para çekiyorlar. Bende harçlığımla koleksiyonluk bir PSP arıyorum öneri var mı? Bu ara baturhan yondemir sayesinde konsol koleksiyonuna merak sardım.

PSP alma PS Vita al tüm PSP oyunları ve emulatörle Nintendo, mame, PS 1 oyunlarını oynarsın.

3DS falan bulursan onu al bence. PSP sahibiyimde şu anki fiyatlarını hak etmez. Mükemmel bir emülator orası ayrı konu.

Hocam banım vardı yazamadım pardon. 3DS piyasası şu an ölü. Kutulu bir şekilde en ucuz 9 bin TL fiyat çekiyorlar onun yerine Nintendo Switch alırım. 3DS almak bayağı istiyorum fakat yurt dışına çıktığımda veya bir şekilde getirtebilirsem oradan kutulu bir şekilde almak istiyorum. 2DS içinde aynı şey geçerli.

PSP alma PS Vita al tüm PSP oyunları ve emulatörle Nintendo, mame, PS 1 oyunlarını oynarsın.

Hocam yukarıda dediğim gibi 3DS gibi PS Vita piyassı ölü. Nintendo Switch Lite almayı düşünüyorum. Tanıdıktan kırık haliyle 6K gibi bir fiyata.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı