bifteq Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 339 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #1 Merhabalar. Uzun süredir kenarda duran PSP'mi tekrar kullanmak istedim fakat şarj aleti kaybolmuştu. Bende USB bağlamalı 2in1 kablolardan aldım. Fakat PSP şarj olmuyor şarj ışıkları bile yanmıyor. Neden olabilir? (model street E1003) Eki Görüntüle 1306305 Dosya Ekleri resim_2022-02-15_230455.png 82 KB · Görüntüleme: 104 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Merhabalar. Uzun süredir kenarda duran PSP'mi tekrar kullanmak istedim fakat şarj aleti kaybolmuştu. Bende USB bağlamalı 2in1 kablolardan aldım. Fakat PSP şarj olmuyor şarj ışıkları bile yanmıyor. Neden olabilir? (model street E1003) Eki Görüntüle 1306305
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #2 Çünkü PSP'ler şarjları sıfırken USB'den şarj olmuyor, en azından Street modellerinde durum bu.
bifteq Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 339 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2022 #3 TerabyteForever dedi: Çünkü PSP'ler şarjları sıfırken USB'den şarj olmuyor, en azından Street modellerinde durum bu. Genişletmek için tıkla... evet farkettim arkadaşın şarjından açtım şuan ediyor fakat normal şarj şuan yok bende bidaha bitince yine edemez miyim?
TerabyteForever dedi: Çünkü PSP'ler şarjları sıfırken USB'den şarj olmuyor, en azından Street modellerinde durum bu. Genişletmek için tıkla... evet farkettim arkadaşın şarjından açtım şuan ediyor fakat normal şarj şuan yok bende bidaha bitince yine edemez miyim?
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 20 Şubat 2022 #4 bifteq dedi: evet farkettim arkadaşın şarjından açtım şuan ediyor fakat normal şarj şuan yok bende bidaha bitince yine edemez miyim? Genişletmek için tıkla... Bitip kapanmasını beklemezseniz edebilirsiniz.
bifteq dedi: evet farkettim arkadaşın şarjından açtım şuan ediyor fakat normal şarj şuan yok bende bidaha bitince yine edemez miyim? Genişletmek için tıkla... Bitip kapanmasını beklemezseniz edebilirsiniz.