Satılık PSP Street E1004

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

abrahm valentin

Kilopat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Merhabalar. Sadece Eskişehir içinde elden teslim olacak şekilde PSP Street E1004 satıyorum. PSP'de herhangi bir sorun yok tüm tuşları çalışıyor, bataryası tamamen yeterli. UMD girişini test etmedim ama büyük ihtimalle sorun yoktur. Sadece ekranında küçük bir çizik var o çizik ise cihaz açıkken görünmüyor.

Şarj aleti, 128 GB'lık Samsung SD kart ve data kablosu ile vereceğim. Test etmemi istediğiniz birşey olursa veya sorunuz olursa yazabilirsiniz.

Fiyat: 3400₺, pazarlık yapılabilir.

Dosya Ekleri

• IMG_0208.png
    IMG_0208.png
    1 MB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0211.png
    IMG_0211.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0207.png
    IMG_0207.png
    1 MB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0209.png
    IMG_0209.png
    969 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_0210.png
    IMG_0210.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 28
Bu kadar pahalandı mı ya bu cihazlar? Vay be.

UMD'yi test etmenizde fayda var. Cihaz eski olduğu için UMD okuyucudan çok kötü sesler çıkabiliyor. Yağlanması gerekebilir.
Hocam 3000₺'ye aldım ben, içindeki SD karta 700 küsür verdim. Bende farkındayım 3400'ün çok fazla olduğunu fakat Sahibinden'de aynı cihazı 5000₺'ya falan satılışa çıkarıyorlar (satılmadığını biliyorum) ve bende fazla zararına satmak istemiyorum. Bana kalsa PSP'lerin ederi en fazla 2000₺ civarı.

UMD girişini test edebileceğim herhangi bir medya yok elimde. Eskişehir'de ise UMD'li oyunlara 1000₺-2500₺ arasında istiyorlar, sırf test edeceğim diye o kadar para veremem zaten borç için satıyorum cihazı.

Bu kadar pahalandı mı ya bu cihazlar? Vay be.

UMD girişini test etmedim ama büyük ihtimalle sorun yoktur.
UMD'yi test etmenizde fayda var. Cihaz eski olduğu için UMD okuyucudan çok kötü sesler çıkabiliyor. Yağlanması gerekebilir.

Hocam 3000₺'ye aldım ben, içindeki SD karta 700 küsür verdim. Bende farkındayım 3400'ün çok fazla olduğunu fakat Sahibinden'de aynı cihazı 5000₺'ya falan satılışa çıkarıyorlar (satılmadığını biliyorum) ve bende fazla zararına satmak istemiyorum. Bana kalsa PSP'lerin ederi en fazla 2000₺ civarı.
Evet piyasası gerçekten de şişirilmiş. Tam hatırlamıyorum ama covid zamanlarında bu modeli yanında 4 tane kutulu UMD oyun, 2 GB orijinal hafıza kartı, orijinal şarj aleti ve kutusuyla beraber 380 TL gibi bir fiyata almıştım. Şuan cihazın ölüsünü 1500 TLye koymuşlar.
UMD girişini test edebileceğim herhangi bir medya yok elimde. Eskişehir'de ise UMD'li oyunlara 1000₺-2500₺ arasında istiyorlar, sırf test edeceğim diye o kadar para veremem zaten borç için satıyorum cihazı.
Dolap, Sahibinden gibi yerlerden çok rahat 200-300 TL'ye çalışır UMD bulabilirsiniz. Ama hiç uğraşmak istemiyorum derseniz anlarım. Sadece büyük ihtimal sorun yoktur dediğiniz için sorun olabileceğini söylemek istedim. 2 tane PSP aldım. Bir tanesi üstte belirttiğim cihaz, bir tanesi de kuzenimin 3004 model PSP'si. İki cihaz da temiz kullanılmış cihazlardı. İkisinin de UMD okuyucuları sorunsuz çalışsa bile acayip kötü ses çıkartıyorlardı ve bu şekilde çalışmaları bir süre sonra bozulmaya sebep olabilirdi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı