Öncelikle bütün PSP sürümleri oyun çalıştırma konusunda aynı performansı sunar. Performansta bir fark yok. Konsol gibi düşün. 2005'te çıkan XBOX 360 ile 2012 de çıkan XBOX 360 aynı performansı sunar. Yine bütün PSP sürümleri bütün oyunları çalıştırır.
Versiyonun sağlam olması gibi bir şeyi ilk defa senden duyuyorum. Satılan ürünün özellikleri ne ise odur. Karpuz değil bu, sağlamı olsun, keleği olsun.
Wireless internet PSP'nin karın ağrısıdır. İlk başta PSP WPA2 ağları desteklemez. Bu bağlara bağlanamazsın. WPA bir ağ buldun ve bağlandın, bu defa da yeni bir karın ağrısı başlar: internette gezinmek. PSP'de tarayıcının adres satırına bir adres girmek ölümden beterdir. Dokunmatik desteğini falan unut. Harfleri teker teker üstüne gelip seçmen gerek. Tam bir rezalet kısacası.
PSP artık ölü ve teknolojinin gerisinde kalmış bir cihaz. Kırmadan zevk alamayacağın bir cihaz. Bu cihaza para yatırıp paranı çöpe atma. Kendine iyi bir telefon al ve Android oyunları dünyasına adım at...
Seninki geçici bir heves. Sana diyorum, 1 ay sonra, bilemedin üç, cihazı satışa çıkacaksın ve bana hak vereceksin...