F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.572 Makaleler 21 Çözümler 96 7 Kasım 2020 #11 Tavsiyem Vita alması yönünde. Daha gelişmiş, PSP pek önermiyorum. İnternete bağlanırken modeminiz WPA2 ise bunu desteklemiyor ve bağlanmıyor.
Tavsiyem Vita alması yönünde. Daha gelişmiş, PSP pek önermiyorum. İnternete bağlanırken modeminiz WPA2 ise bunu desteklemiyor ve bağlanmıyor.
uuurrr Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2020 #12 Gençler 1000TL'yi geçmesin yeter şu anki düşüncem PS Vita yönünde fakat pek satan bulamadım.
K Kuscudayi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 7 Kasım 2020 #13 PSP çok eski PS Vita'ya ise artık oyun çıkmıyor bence ikisi de yetersiz. Nintendo Switch Lite çok daha iyi olur bütçenizi biraz daha arttırıp Switch Lite almanızı öneririm en azından günümüzdeki oyunların çoğunu oynamış olursunuz.
PSP çok eski PS Vita'ya ise artık oyun çıkmıyor bence ikisi de yetersiz. Nintendo Switch Lite çok daha iyi olur bütçenizi biraz daha arttırıp Switch Lite almanızı öneririm en azından günümüzdeki oyunların çoğunu oynamış olursunuz.