U UgurG Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 33 21 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar PSP'nin joystickini değiştireceğim fakat gördüğünüz vida çıkmıyor. Nasıl açarım bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2025
Enesanna Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 246 21 Ocak 2025 #2 UgurG dedi: Arkadaşlar PSP'nin joystickini değiştireceğim fakat gördüğünüz vida çıkmıyor. Nasıl açarım bunu? Eki Görüntüle 2403349 Genişletmek için tıkla... Bant ile yapılan bir yöntem vardı ben o yöntem ile yalama vidayı çıkarmıştım. YouTube'da vardır büyük ihtimalle.
UgurG dedi: Arkadaşlar PSP'nin joystickini değiştireceğim fakat gördüğünüz vida çıkmıyor. Nasıl açarım bunu? Eki Görüntüle 2403349 Genişletmek için tıkla... Bant ile yapılan bir yöntem vardı ben o yöntem ile yalama vidayı çıkarmıştım. YouTube'da vardır büyük ihtimalle.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 21 Ocak 2025 #3 UgurG dedi: Arkadaşlar PSP'nin joystickini değiştireceğim fakat gördüğünüz vida çıkmıyor. Nasıl açarım bunu? Eki Görüntüle 2403349 Genişletmek için tıkla... Şu silikon tabancalarına takılan türden silikon alıp, ucunu "iyice" eritip vidaya tutturup donmasını bekleyip döndürerek çıkarmayı deneyebilirsiniz, ama silikonu iyi eritmezseniz silikon kırılır dahada kötü bir hal alabilir.
UgurG dedi: Arkadaşlar PSP'nin joystickini değiştireceğim fakat gördüğünüz vida çıkmıyor. Nasıl açarım bunu? Eki Görüntüle 2403349 Genişletmek için tıkla... Şu silikon tabancalarına takılan türden silikon alıp, ucunu "iyice" eritip vidaya tutturup donmasını bekleyip döndürerek çıkarmayı deneyebilirsiniz, ama silikonu iyi eritmezseniz silikon kırılır dahada kötü bir hal alabilir.