Efe_can Decapat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #1 PSP'ler hafıza kartsız çalışır mı?
J JMSae Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 425 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #2 Çalışır, ama kartsız bir şeye yaramaz. Artı 0 Eksi
KS KS Efe_can Decapat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #3 JMSae dedi: Çalışır Genişletmek için tıkla... Peki pilsiz Benimkinde pilde yok hafıza da yok şarj da yok bu üstündeki Micro ubs ye benzeyen şey var. Artı 0 Eksi
JMSae dedi: Çalışır Genişletmek için tıkla... Peki pilsiz Benimkinde pilde yok hafıza da yok şarj da yok bu üstündeki Micro ubs ye benzeyen şey var.
J JMSae Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 425 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #4 Efe_can dedi: Peki pilsiz Genişletmek için tıkla... Pil yok, şarj kablosu var. Artı 0 Eksi
KS KS Efe_can Decapat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #5 Benimkinde pilde yok hafıza da yok şarj da yok bu üstündeki Micro ubs ye benzeyen şey var. Artı 0 Eksi
J JMSae Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 425 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #6 Efe_can dedi: Benimkinde pilde yok hafıza da yok şarj da yok bu üstündeki Micro ubs ye benzeyen şey var. Genişletmek için tıkla... Orası üst taraf, alt tarafta kulaklık girişi gibi bir yer var. Oradan şarj ediliyor. Artı 0 Eksi
Efe_can dedi: Benimkinde pilde yok hafıza da yok şarj da yok bu üstündeki Micro ubs ye benzeyen şey var. Genişletmek için tıkla... Orası üst taraf, alt tarafta kulaklık girişi gibi bir yer var. Oradan şarj ediliyor.
KS KS Efe_can Decapat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #7 Bit pazarından aldım 20TL çalışır mı ki 2,5 yıl oldu. JMSae dedi: Orası üst taraf, alt tarafta kulaklık girişi gibi bir yer var. Oradan şarj ediliyor. Genişletmek için tıkla... Bende şarj yok üst tarafındaki şeyden şarj edilir mi? Artı 0 Eksi
Bit pazarından aldım 20TL çalışır mı ki 2,5 yıl oldu. JMSae dedi: Orası üst taraf, alt tarafta kulaklık girişi gibi bir yer var. Oradan şarj ediliyor. Genişletmek için tıkla... Bende şarj yok üst tarafındaki şeyden şarj edilir mi?
J JMSae Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 425 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #8 Efe_can dedi: Bit pazarından aldım 20TL çalışır mı ki 2,5 yıl oldu. Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemezsiniz. 3-5 yıllık benimki hâlen daha oyun oynayabiliyorum. Efe_can dedi: Bende şarj yok üst tarafındaki şeyden şarj edilir mi? Genişletmek için tıkla... Kablosu mu? Girişi mi? Artı 0 Eksi
Efe_can dedi: Bit pazarından aldım 20TL çalışır mı ki 2,5 yıl oldu. Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemezsiniz. 3-5 yıllık benimki hâlen daha oyun oynayabiliyorum. Efe_can dedi: Bende şarj yok üst tarafındaki şeyden şarj edilir mi? Genişletmek için tıkla... Kablosu mu? Girişi mi?
KS KS Efe_can Decapat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #9 JMSae dedi: Denemeden bilemezsiniz. 3-5 yıllık benimki hâlen daha oyun oynayabiliyorum. Kablosu mu? Girişi mi? Genişletmek için tıkla... Giriş ten Artı 0 Eksi
JMSae dedi: Denemeden bilemezsiniz. 3-5 yıllık benimki hâlen daha oyun oynayabiliyorum. Kablosu mu? Girişi mi? Genişletmek için tıkla... Giriş ten
J JMSae Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 425 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #10 Efe_can dedi: Giriş ten Genişletmek için tıkla... O psp olmayabilir. Alt tarafının fotoğrafını atabilir misiniz ? Şuradaki sarı olan kablodan bahsediyorum. Artı 0 Eksi
Efe_can dedi: Giriş ten Genişletmek için tıkla... O psp olmayabilir. Alt tarafının fotoğrafını atabilir misiniz ? Şuradaki sarı olan kablodan bahsediyorum.