PSP'mi nasıl kırabilirim?

Narkotik

Kilopat
Daha fazla  
PSP'm yıllar önce kırdırmıştım, birkaç hafta sonra güncelledim ve kırık cihaz tekrar orijinal olmuş gibiydi, oyunları görmüyordu. Ben de yıllar sonra tekrar kırmak için internetteki metotları denemeye koyuldum ama her defasında Pro Updatei açtığımda videolarda 'devam etmek için X'e basın' gibisinden şeyler çıkarken bende hiçbir şey çıkmıyor. Ekran kapanmıyor, parlaklığını gayet görebiliyorum ama hiçbir şey gözükmüyor, gözükmeyince de power tuşuyla kapatıp açarken iki üç saniye falan power tuşunu çekik bekliyorum, ardından bıraktığımda ekran geliyor ve normal ana menüye dönüyorum. PSP modelimden emin değilim, kutu kayıp, galiba PSP 3000 (Gran Turismo Edition olduğunu biliyorum bir tek). Hafıza kartını değiştirince çözüldü diyenler var ama bana pek mantıklı gelmedi. PSP'm kırıkken oyunlarda Türkiye bayraklı bir uygulama mevcuttu, onun içinde gözüküyordu oyunlar ve kıran adam Patapon diye bir oyunumsu bir şey vardı, buna elleme demişti. Nedir bilmiyorum, belki bilen olur. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 değil PSP. PSP artık desteklenmeyen bir cihaz ve oyunlarına erişemiyorsunuz bunun legali falan kalmadı artık adamlar saldı cihazlarını
Hocam PS3 kırmak yasal bir iş mi sizce?
PS3 değil PSP. PSP artık desteklenmeyen ps mağazası erişimi kesilmiştir oyunlara erişilmiyor yani kimse bir şey diyemez

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı