Cagea Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Başlıktaki gibi PSP'yi PS2 kolu olarak kullanabilir miyim? Ya da telefonu PS2 kolu olarak?
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #2 Android telefonu Gamepad olarak kullanmak Android telefonumu, dizüstüme bağlayıp Gamepad olarak kullanmak istiyorum. Hangi uygulamayı kullanmalıyım? Yardım edebilecek biri yok mu? www.technopat.net Bu konudan bakabilirsiniz.
Android telefonu Gamepad olarak kullanmak Android telefonumu, dizüstüme bağlayıp Gamepad olarak kullanmak istiyorum. Hangi uygulamayı kullanmalıyım? Yardım edebilecek biri yok mu? www.technopat.net Bu konudan bakabilirsiniz.
Cagea Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ dedi: Android telefonu Gamepad olarak kullanmak Android telefonumu, dizüstüme bağlayıp Gamepad olarak kullanmak istiyorum. Hangi uygulamayı kullanmalıyım? Yardım edebilecek biri yok mu? www.technopat.net Bu konudan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben PC de değil PS2 de kulanmak istiyorum.
ÖYLEBÖYLEGİDİYOZGARİ dedi: Android telefonu Gamepad olarak kullanmak Android telefonumu, dizüstüme bağlayıp Gamepad olarak kullanmak istiyorum. Hangi uygulamayı kullanmalıyım? Yardım edebilecek biri yok mu? www.technopat.net Bu konudan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben PC de değil PS2 de kulanmak istiyorum.