PSU 24-pin anakarttan sökülemiyor

myrbdcv

Kilopat
Merhaba, PSU pinini anakarttan çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ekran kartına bağlı olan pini kolayca çıkarabiliyorum ama anakarta bağlı olan kısmı çıkarırken mandalına basarak çekmeme rağmen olmuyor, nasıl çıkarabilirim?

O mandal değil. Sağ sol yaparak ve orantılı güç vererek çıkarıcaksınız düz gelmez o. Bildiğime göre mandal değil tabii siz yine de o mandal dediğiniz şeye basarak çıkarmayı deneyin.

O mandal değil. Sağ sol yaparak ve orantılı güç vererek çıkarıcaksınız düz gelmez o. Bildiğime göre mandal değil tabii siz yine de o mandal dediğiniz şeye basarak çıkarmayı deneyin.
Basınca hafif oynuyor ekran kartına takılı olan kısmı o bölgeye basarak çekip çıkaradım ama bu olmuyor.Bide sizin dediğiniz gibi denerim,zarar vermemek için fazla zorlamak istemiyorum...

Basınca hafif oynuyor ekran kartına takılı olan kısmı o bölgeye basarak çekip çıkaradım ama bu olmuyor.Bide sizin dediğiniz gibi denerim,zarar vermemek için fazla zorlamak istemiyorum...
Sağa sola biraz kuvvetli ittirerek çekin yukarı. O zaman gelir tık diye.

Valla zor bir tık çıkarılması ya. Bende böyle bir şey yapıyordum en az 1.5 saat uğraşmışımdır.
İlk defa neredeyse bir kasa topluyordum. Anakartı değiştiriyordum sadece ama bir çok şeyide çıkar tak yapmak gerekiyor bilirsiniz. İşlemcinin kolunu açmadan fanı çıkarmaya çalışırken yanlışlıkla işlemciye yapışan fan altında işlemciyle beraber geldi, 24'lük pini sökerken kendimden geçmiştim. Artık bir kasadan sıkılınca diğer kasaya geçiş yapabiliyorum komple yarım saatte oda ellerim çok büyük vidaları falan alamıyorum bazı yerlerden 14 yaşındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…