PSU 24-pin anakarttan sökülemiyor

myrbdcv

Kilopat
Merhaba, PSU pinini anakarttan çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyor. Ekran kartına bağlı olan pini kolayca çıkarabiliyorum ama anakarta bağlı olan kısmı çıkarırken mandalına basarak çekmeme rağmen olmuyor, nasıl çıkarabilirim?

@myrbdcv

Mandalın üst kısmına biraz kuvvet uygula sonra yavaş yavaş yukarı sağ sol yaparak çekmeye çalış. Bir süre sonra zaten salar kendini.

Denedim ama yapamadım sipariş ettiğim PSU pazartesi gelecek bunu çıkarmam lazım bir şekilde

RAM'i çıkartıyor musunuz denerken? Eğer çıkartmıyorsanız çıkartın. Yapmaya çalışırken eliniz kayıp tak diye RAM'e vurursanız zarar gelebilir hem de elinizi sokmak için yer açılır.

RAM'i çıkartıyor musunuz denerken? Eğer çıkartmıyorsanız çıkartın. Yapmaya çalışırken eliniz kayıp tak diye RAM'e vurursanız zarar gelebilir hem de elinizi sokmak için yer açılır.
Şimdi rami çıkarıp deneyeceğim

Uzun uğraşlar sonucu çıkardım nihayet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…