Merhaba arkadaşlar, bugün AMD 6400k, Hi Level 4 GB RAM ve Gigabyte F2A68HM-DS2 sipariş verdim. Muhtemelen yarın elimde olur. Fakat bir sorunum var. PSU'yu eski bilgisayardan kalanı kullanacağım. 380 watt PSU var ve r7 240 ekran kartı var. Yeterli olacağını düşünüyorum. Aldığım anakartın resimlerine baktığımda 8 pin atx 12 v var. Oysa benim PSU da 1 tane 4 pin atx 12v var. Bu şekilde kullanılır mı yoksa yeni PSU mu almam lazım ? İşlemcinin turbo ile 4.1 GHZ çıktığını duydum. Turbo dışında overclock yapmayacağım. Teşekkürler.
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu ? Sistem geldi bugün fakat henüz toplamadım sizce bir sıkıntı olur mu ? Ayrıca 24 pin olması gereken kablo da 20 pinmiş eski anakart o şekilde çalışıyordu. Şimdi hem 8 pin olması gereken 4 pin hem de 24 pin olması gereken 20 pin.
Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu ? Sistem geldi bugün fakat henüz toplamadım sizce bir sıkıntı olur mu ? Ayrıca 24 pin olması gereken kablo da 20 pinmiş eski anakart o şekilde çalışıyordu. Şimdi hem 8 pin olması gereken 4 pin hem de 24 pin olması gereken 20 pin.