PSU anakart güç bağlantıları nasıl olmalı?

Izmir06

Centipat
Arkadaşlar sistemi kurdum.
Ama en son PSU bağlayıp kablolama var ama.
PSU'dan PWR LED+ ve - kablosu ve birkaç kablo daha çıkamadı. Anakart panel kabloları çıkmadı.
Çıkanlar sadece bunlar.
Çıkanlar ne işe yarıyor onu da bilmiyorum arkadaşlar . Yeniyim yardımlar için şimdiden teşekkürler

Nereden bulabilirim bu kabloları

Dosya Ekleri

• P91125-104110.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 193
  • P91125-104053.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 152
  • P91125-104145.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 144
  • P91125-104136.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 147
  • P91125-104159.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 117
  • P91125-104150.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 118
Ne demek istediğini tam anlamamakla birlikte yorum yapmaya calışayım.
Power + - , power led +-, usb 2.0, usb 3.0, reset , hdd led gibi kablolar kasa ile birlikte gelir, PSU ile birlikte gelmez. Bu çıkan kablolar gayet normal, anakart, ekran kartı, hdd,ssd vb. bütün bileşenler için burdaki kablolar yeterli. Söylemeye çalıştığın kablolar, kasa ile birlikte gelir.

Ben kasayı ayrı ayrı topladım. Kasa yok zaten. Kasasiz hallederim dedim ama. O dediğiniz kablolar olmayın ca sistem açılmadı hocam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bunları Ankart bağlıca m. Guc kaynağı ile bağını nasıl yaparim

Bunu anakarttaki sokete takıcan dostum işte, o onu da bilmiyorsanız, birine toplattırın. Ya da arkadaşın attığı videoyu saniye saniye incele.

[Hocam sağolun anladım. O power butonunu Alicam ama. Video baya bir pin takıyor sorun yaşar mıyım. Tekrar teşekkür ler herkese
Sadece power yoktu reset filan da baya bir şey vardı

Youtube olsun Google olsun zengin bir kütüphane. Araştırırsan neyi nereye takacağını anlarsın hemde öğrenmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…