2.el 400W bir PSU aldım codegen 300X 400W PSU. Fakat içini açtığımda herhangi bir yanık kokusu vs. yok, sadece 1 bobinin içindeki tel görünüyor. Dışındaki plastik kaplama genleşmiş sisteme bir sorun çıkartır mı? Yanma vs sınırlı bütçeyle 2.el bir sistem topladım. Ekran kartına param ya yetecek ya yetmeyecek. Sistem yanarsa ben de yanarım. Ne yapmalıyım?
SİSTEM
GİGABYTE H61
İ3 3220
4+2 Elixir 1333 MHz Ram
320 GB Seagate hdd
uzay montaj
PSU gerçekten önemli. Eski sistemimde kasa ile aldığım 3 aylık xigmatek PSU bilinmeyen sebepten dolayı patladı. Birleşenlerde hasar bırakmadı görünende ama korkusu yeterli. Özellikle 2. El olarak en son tercih edilmesi gereken ürün PSU.
hocam psu yu 0 alırsam ekran kartına bütçe kalmıyacak sadece bu yaz kullanmak için alıyorum kısa devre ile yarım saat kadar çalıştırdım bir sorun olmadı bu cevabınızı okuduktan sonra korkmadım desem yalan olur çok kararsız kaldım
hocam psu yu 0 alırsam ekran kartına bütçe kalmıyacak sadece bu yaz kullanmak için alıyorum kısa devre ile yarım saat kadar çalıştırdım bir sorun olmadı bu cevabınızı okuduktan sonra korkmadım desem yalan olur çok kararsız kaldım
Reis keşke ekran kartına para kalmıyor diye PSU'yu ucuz almasaydın. Bu PSU Codegen marka üstüne üstlük ikinci el. PSU'da bir sıkıntı olduğunda diğer tüm parçaların ölme ihtimali var. Dua et de yeni PSU alana kadar bir şey olmasın