Arkadaşlar kasamda PSU bölümü üst kısım da PSU'yu 3 tane vidalayabildim. 4. vida uyumsuz oldu dikey olarak kullansam sorun yaşar mıyım? (PSU düşme gibi vs)
Arkadaşlar kasamda PSU bölümü üst kısım da PSU'yu 3 tane vidalayabildim. 4. vida uyumsuz oldu dikey olarak kullansam sorun yaşar mıyım? (PSU düşme gibi vs)
Fotoğraf atabilir misiniz hocam? PSU'yu düzgün yerleştirdiğinize emin misiniz? PSU vida yerleri evrensel oluyor, çok eski kasada bile aynı oluyor yuvalar.
Fotoğraf atabilir misiniz hocam? PSU'yu düzgün yerleştirdiğinize emin misiniz? PSU vida yerleri evrensel oluyor, çok eski kasada bile aynı oluyor yuvalar.
Bu şekilde kullansanız da sorun olacağını sanmıyorum. Düşme gibi bir durum olmaz yani. Ancak içiniz rahat edecekse tüm vidaları söküp montaj yapmadan delikleri denk getirmeye çalışın derim. O kısımda bir şeye çarpıyor olabilir kablo vs. Sadece o yuvayı denk getirip diğerlerini gözlemleyin ne kadar kayıyor diye. Sorun çözülmezse baştaki gibi yani bu şekilde 3 vidalı kullanın.