Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle, direkt konuya dalıyorum altta fotoğrafını paylaştım. Önerilen 330 Watt diyor, o iş nasıl oluyor? Takmam gereken 350W PSU olduğunu mu söylüyor, yoksa kaç Watt gerektiğini mi?
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Peki hocam, 350 watt bir psu nun da her psu da olduğu gibi tamamını verme gibi bir ihtimali de yok, yanlış mı biliyorum?
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Peki hocam, 350 watt bir psu nun da her psu da olduğu gibi tamamını verme gibi bir ihtimali de yok, yanlış mı biliyorum?
Bence doğru anlamışsınız hocam, bir daha okudum ve bende öyle anladım. Fakat bu sefer ki anlamadığım, 350 takmam gerekiyorsa 350watt psunun da her psu da olduğu gibi 350 watt verme durumu söz konusu değil, yanlış mı biliyorum ? Nasıl oluyor?
Bence doğru anlamışsınız hocam, bir daha okudum ve bende öyle anladım. Fakat bu sefer ki anlamadığım, 350 takmam gerekiyorsa 350watt PSU'nun da her PSU da olduğu gibi 350 watt verme durumu söz konusu değil, yanlış mı biliyorum ? Nasıl oluyor?
Hocam her PSU'nun verebileceği güç belli, yani 350W olan bir PSU 350W gücün tamamını veremeyecektir. 80+ sertifikalı olanlar biraz daha verimli. Bronz, Gold. Durumuna göre vs. Size 350W almanızı önerse bile bu sistem için 500W altına inmenizi pek önermem. Güç kaynağı çok zorlandığı zaman ısınma, şişme yapabiliyor.
1-1.5 yıl kadar önce elimde markasını tam bilmediğim 350W bir güç kaynağı vardı, eski model, 9cm fanlı olanlardan. 192W güç verebiliyordu sadece.
Hocam her PSU'nun verebileceği güç belli, yani 350W olan bir PSU 350W gücün tamamını veremeyecektir. 80+ sertifikalı olanlar biraz daha verimli. Bronz, Gold. Durumuna göre vs. Size 350W almanızı önerse bile bu sistem için 500W altına inmenizi pek önermem. Güç kaynağı çok zorlandığı zaman ısınma, şişme yapabiliyor.
1-1.5 yıl kadar önce elimde markasını tam bilmediğim 350W bir güç kaynağı vardı, eski model, 9cm fanlı olanlardan. 192W güç verebiliyordu sadece.
Hocam, benim şu an sistemimde 500w psu var ama yeter mi yetmez mi emin olamıyorum. Markası Rampage. Modeli; RMP-500-80P. Marka dandik yani. 80 PLUS BRONZE sertifikalı. Yeter mi bu psu sizce? Teşekkürler tekrardan.
Hocam, benim şu an sistemimde 500W PSU var ama yeter mi yetmez mi emin olamıyorum. Markası Rampage. Modeli; RMP-500-80P. Marka dandik yani. 80 Plus Bronze sertifikalı. Yeter mi bu PSU sizce? Teşekkürler tekrardan.
Hayır, sadece elektrik kesintisi değil, genel olarak herhangi bir problemde sistemi ne kadar korur ondan bahsediyorum. İlla ki elektrik kesintisi olmak zorunda değil, hatta elektrik kesintisi büyük ihtimalle en iyi durumdur.